BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Mariefreds stadskärna

Domargatan 12

  • 5 rum och kök
  • 129 kvm
  • Såld
  • 5605
  • 379
  • 4091
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till ett familjevänligt och nybyggt hus mitt i hjärtat av pittoreska Mariefred. Perfekt soligt söderläge med sol hela dagen. Här bor man i idylliska stadshus som är byggda för att passa in i den gamla stadskärnan av Mariefred. Här bor man i ett välplanerat hus med stora sociala ytor och exklusiva tillval. 4 sovrum plus ett eget uthus på 16 kvm som går att nyttja som ett gästhus eller sovrum för tonåringen. Den stora altanen ramar in huset och blir som ett extra vardagsrum sommartid. Balkongen nås från Master Bedroom. Här finns olika altannivåer och naturliga platser för olika utegrupper samt en ny jacuzzi. Förutom uthuset finns också ett rymligt förråd. Gott om plats för två bilar på den egna garageinfarten samt gott om parkeringsmöjligheter i området. Bor man här har man 5 minuter gångväg in till stadskärnan och vattnet. Lika nära är det till både Gripsholmsskolan och Mariefredsskolan. Med tåg eller bil tar man sig in till Stockholm på under 40 minuter. 

Tomt
Lättskött tomt i ett soligt söderläge med stor altan som finns i två nivåer. Nedsänkt lyxig jacuzzi med bubbelfunktion. Förutom det stora uthuset finns också ett rymligt förråd och redskapsbod. Från Master Bedroom når man också den stora balkongen. På den grusade uppfarten får man gott om plats för två bilar. 

Nedervåning

Hall
Välkomnande hall med träpanel på väggar samt klinker på golv. Från hallen når man den stora klädkammaren. Hallen har gott om plats för både avhängning av ytterkläder samt garderob. 

Vardagsrum
Ett otroligt härligt hörnrum med fönster i 3 väderstreck. Här har man ett socialt rum med plast för både soffdel, matsalsplats samt bibliotekshörna om så önskas. Man kan också dela av detta rum om man är i behov att ett till sovrum. Eldstaden blir rummets nav på ett naturligt sätt. Fönster från golv till tak som ger ett ljuvligt ljusinsläpp. Vitmålade väggar och vitbehandlad askparkett. 

Badrum
Stort badrum med både dusch, torktumlare, tvättmaskin, handfat med kommod och spegelskåp, samt toalett. Inbyggda skåp ovanför arbetsbänken. Vitt kakel på väggar och grått klinker på golv. 

Kök
Stort och påkostat kök från Marbodal med gott om förvaring i över- och underskåp på två sidor. Här möts smakfulla materialval och påkostad maskinell utrustning (Siemens/Bosch). Gott om plats för större matbord. Vitmålade väggar och vitbehandlad askparkett. Via trappan i köket når man övervåningen. 

Övervåning

Hall
Ljus och luftig hall med fransk balkong leder in till övervåningens alla rum. Genomgående har alla golv den snygga vitbehandlade askparketten och dom vitmålade väggarna. Man husets vind från denna hall. 

Sovrum 1, 2 & 3
Tre stora sovrum med både gott om ljusinsläpp, förvaring och gott om plats för både säng, skrivbord och byrå. 

Master Bedroom
Generöst sovrum med platsbyggd förvaring. Rummet har gott om plats för både dubbelsäng och byrå. Från rummet som man också kan nyttja som ett vardagsrum når man balkongen i söderläge. 

Badrum
Väl tilltaget badrum med dusch med vikdörrar av glas. Vitt kakel och grått klinker på golv. 

Uthus
På tomten finns ett uthus om 16 kvm som passar utmärkt som ett extra sovrum, gästhus eller vardagsrum för tonårsbarnen.