BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hagsätra - Ormkärr

Olshammarsgatan 66 3tr

  • 3 rum och kök
  • 68.5 kvm
  • 2.095.000 kr / Såld

Beskrivning

Välkommen till denna verkligen välplanerade lägenhet med välutnyttjade ytor som verkligen bjuder in till ett socialt liv med familj och vänner. Ett utmärkt skick så det är bara att flytta in, en härlig balkong som blir ett extra rum att njuta på för familj och vänner, bra förening med stora renoveringar gjorda samt barnvänliga grönskande omgivningar - harmoni är ordet!

Här möts man av en väldisponerad planlösning med god balans mellan de sociala ytorna och de mer privata rummen. Stambytt badrum, renoverade ytor, ett trivsamt kök och generösa fönsterytor i kombination med den utmärkta planlösningen skapar en ljus och luftig atmosfär. Ett boende att trivas i året runt!

VARDAGSRUM
Ett vardagsrum med en hemtrevlig atmosfär och mycket bra möblerbarhet där man på ett naturligt sätt får plats för både soffgrupp och övrigt möblemang. Generösa fönster ut mot den grönskande gården och utgång till balkongen. Ekparkett på golvet vilket det är genomgående. Målade väggar. 

BADRUM
Ett stambytt badrum med kakel och klinker. Badrumsutrustningen består av toalett, tvättställ samt ett badkar. Badrumsskåp med förvaring och spegel.

KÖK
Ett fint och stilrent kök delvis i original med fokus på matlagning och umgänge. Plats för matbord och socialt umgänge, goda arbetsytor och förvaring. Ett kök var funktionaliteten står i centrum - mästerkocken har verkligen plats för att briljera. Köksutrustningen består av kyl/frys, ugn, gasspis samt en spisfläkt. 

SOVRUM 1 & 2
Två rofyllda sovrum med fönster mot lugn gård. I rummen finns plats för såväl dubbelsäng som övrigt passande möblemang. För förvaring finns plats inbyggda garderober i det ena. . 

HALL
Välkomnande hall med mycket bra avhängningsmöjligheter, gott om plats finns för garderober och klädavhängning. 

FÖRRÅD
Till lägenheten hör ett bra förråd.