BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen

Baltzar von Platens Gata 7B, 2 tr

  • 1 rum och kök
  • 19.5 kvm
  • Såld
  • 12932
  • 1698
  • 4794
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till denna mysiga etta på Baltzar von Platens Gata 7B! Två trappor upp finner vi en perfekt planerad etta om 19,5 kvm runt hörnet från Norr Mälarstrand! Här erbjuds en yteffektiv lägenhet som med bra planlösning erbjuder allt som behövs. Här finns välbevarade detaljer från byggåret så som plankgolv i original vilket är vackert slipat och behandlat, högt i tak samt ett fint fönsterparti som släpper in ljus. Rummet erbjuder plats både för praktiskt sovloft för 1.20-säng såväl som soffhörna samt matplats. Köksdelen erbjuder förvaring i form av skåp och öppna hyllplan. Den maskinella utrustningen består av en mindre spis med två plattor, ugn samt kylskåp med frysfack.Här finns även gott om förvaring i form av en inbyggd garderob samt ytterligare garderober i hallen. Badrummet är i bra storlek och renoverades i samband med stambytet. Allt är i ett fräscht utförande.

Här bor du med ypperligt läge på Kungsholmen runt hörnet från Norr Mälarstrand med ca 100 meter ner till vattnet. En kort promenad från lägenheten finner man Fridhemsplan med dess rika utbud av affärer i Västermalmsgallerian, flertalet gym samt systembolag. Även möjligheterna till kommunikation är oslagbara då både gröna och blå tunnelbana går från Fridhemsplan, även flertalet bussar samt flygbussar till och från både Bromma och Arlanda. Njut av naturen och promenera längs den populära promenadsträckan längs Norr Mälarstrand runt Kungsholmen. Rörstrandsgatans breda café- och restaurangutbud ligger på andra sidan Sankt Eriksbron och nås via en härlig promenad.

Här bor du i en stabil förening med god ekonomi på ett av Kungsholmens bästa lägen invid Norr Mälarstrand samt runt hörnet från Fridhemsplans puls. En perfekt förstagångslägenhet. Till lägenheten hör ett förråd. Låg avgift.

Varmt välkommen på visning!