BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Solberga - Älvsjö

Folkparksvägen 182

  • 3 rum och kök
  • 75 kvm
  • Såld
  • 15468
  • 550
  • 2603
Värdera din bostad

Beskrivning

Allmänt om bostaden, området och föreningen:
Högt och attraktivt läge i huset med solig balkong och utsikt över trädtoppar som snart är i full grönska! Planlösningen är väl genomtänkt med de två sovrummen i anslutning till badrummet och köket i anslutning till vardagsrummet. Stora fönsterpartier i två väderstreck i kombination med läget gör att ljuset flödar in vilket resulterar i ett ljust hem året runt. 
Badrummet är rymligt och har bl.a härlig golvvärme och hallen är alldeles lagom stor med praktisk förvaring i garderoberna.

Som boende här har du tillgång till bl.a pool, bastu, gym, festlokal, fyra tvättstugor, övernattningslägenheter, garage samt ett stort källarförråd. 

Cirka 5 min promenadväg bort nås Älvsjö torg och nya Älvsjöstaden med caféer, restauranger, mataffär, butiker och bra allmänna kommunikationer.
Det finns gott om grönområden i närheten, bl.a Solbergaskogen och Älvsjöskogen. Lite längre bort finns vackra Långbro Park samt Långsjön där man gärna badar varma sommardagar.
Området har också omtyckta förskolor- och skolor.

Hall
Hallen är alldeles lagom i storlek och har gott om avhängningsyta i de två garderoberna. På golven i alla rum, utom badrum, ligger en enhetlig parkett.

Sovrum 1 
Bostadens större sovrum är ljust och rofyllt. Från fönsterpartiet har du utsikt över trädtoppar som bjuder på en underbar grönska under sommarhalvåret. Längs ena väggen finns tre garderober. Rummet har gott om plats för en större säng och nattduksbord. 

Sovrum 2 
Det andra sovrummet är även det ljust och i bra storlek med plats för säng, nattduksbord och bokhylla. Även härifrån har du samma trevliga utsikt över trädtoppar. 

Badrum
Det rymliga badrummet går i en smakfull färgskala och har bland annat härlig golvvärme, dusch med vikväggar, handdukstork samt tvättmaskin och torktumlare. Ovan handfatet med kommod så finns ett badrumsskåp med spegelglas. 

Klädkammare 
Lite längre in i hallen finns klädkammaren som rymmer mycket i kläd- och prylväg. För det man inte vill ha i klädkammaren finns det rymliga källarförrådet i huset bredvid.

Vardagsrum
Vardagsrummets stora fönsterpartier i två väderstreck gör detta till ett ljust och trevligt sällskapsrum, utan någon direkt insyn. Här finns gott om utrymme för både soffa, bord, tv-möbel mm.

Kök 
Det smakfulla köket har profilerade luckor som gör sig fint mot den maskinella utrustningen i rostfritt utförande. Köket har kyl/frys, diskmaskin, ugn, hällspis och fläkt. I köket finns plats för ett matbord och många gäster. Fönsterpartier i två väderstreck gör köket ljust.

Balkong
Från vardagsrummet nås den stora balkongen som går att nyttja under större delen av året tack vare inglasningen. Här bjuds du på en härlig utsikt över omgivningarna som under sommarhalvåret står i full grönska. Balkongen har plats för både utemöbler och växter för många sköna dagar och kvällar med sol från dag till sen kväll.