BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Vasastan - Hagastaden

Torsplan 8, vån 27

  • 3 rum och kök
  • 79 kvm
  • 9.875.000 kr / Bud

Beskrivning

Drömboende i spektakulär fastighet med två terrasser mot väst som ger unik milsvid utsikt och härlig em- och kvällssol. Här följer du solnedgången året runt med magiska färgspel på himlen och Stockholms vackra stadssiluett som bakgrund.

Väl inne i lägenheten möts du av en unik känsla som ger gåshud vid första besöket. Planlösningen är optimal och väl genomtänkt med exklusiv standard rakt igenom. Välkomnande hall med anslutning till badrum med golvvärme, dusch och tvättmaskin. Öppen planlösning mellan komplett utrustat kök och vardagsrum som ger sociala ytor samt utrymme för större matplats. Rogivande Master Bedroom med perfekta förvaringsmöjligheter i intilliggande Walk-In Closet. Ytterligare sovrum perfekt som barnrum eller gästrum.

Bilder och video säger mer än tusen ord och trots detta går det inte att ge rättvisa åt den verkliga känslan som infinner sig på plats. Det här måste upplevas LIVE.

Föreningsinfo

Upplåtelseform och byggnad

Bostadsrätt - Lägenhet. 3 rum och kök . Våningsplan 27, hiss finns. Lägenhetsnummer 3704. Föreningen Brf Innovationen.

Ekonomi, månadsavgift

Pris 9.875.000 kr / Bud. Månadsavgift 4 619 kr (Värme, Vatten ingår). Andel i föreningen är 0.5495 %.

Driftskostnad

Totalt 550 kr/mån (6 600 kr/år) varav el 300 kr/mån, försäkring 250 kr/mån. Boarea och biarea kan variera beroende på olika uppmätningsnormer. Huruvida uppgiften stämmer med dagens mätmetod kan inte garanteras. Köparen uppmanas, om det är av stor vikt för honom/henne, att kontrollera bostadslägenhetens boarea före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

Brf Innovationen
Byggherre Oscar Properties. Arkitekt, Reinerde Graaf, Partner DMA.
Fastigheten är Stockholms högsta bostadshus och är idag ett arkitektoniskt landmärke. Brf Innovationen registrerades hos Bolagsverket 2015-02-13 och består av 182 st bostadsrättslägenheter samt 3 lokaler.

Gemensamhetsutrymmen
Biorum, restaurang, festvåning, gym, bastu med relaxavdelning, gästlägenhet, cykel- och barnvagsnrum, källarförråd samt bilpool och garage i Stockholms stads regi. Återvinning hanteras via Stockholms stads sopsugsanläggning samt återvinningskärl i miljörum.

Bilplats
Anslutande p-garage med åtkomst via hiss. 3150kr/mån. Med el-laddare kostar det 3625kr/mån.

Uppvärmning
Fjärrvärme

TV och Bredband
Fiber IP-TV och bredband och telefoni levereras via AWiwo Quadra Play. En obligatorisk kostnad om 260 kr/ma?n tillkommer och la?ggs till ma?nadsavgiften.

El
Föreningen har ett gemensamt elavtal och elabonnemang för alla lägenheter. Respektive lägenhetsinnehavare betalar för sin egen förbrukning.

Ägande
Föreningen godkänner delat ägande.

Överlåtelseavgift
1 110 kr. Debiteras köparen.

Pantsättningsavgift
444 kr.

Källa: www.brfinnovationen.se

Områdesbeskrivning

Här bor du mitt i smältpunkten av Stockholms och Vasastans nyaste kvarter som är ett av stadens mest eftertraktade områden att bo i. Närområdet kombinerar känslan från sekelskiftet med amerikansk höghusarkitektur.

Här möter det sekelgamla Vasastan den nya stadsdelen Hagastaden. Norra Stationsgatan genomgår en förvandling till ett härligt levande stråk, präglat av kontrasten mellan nytt och gammalt. Det varierade utbudet av matupplevelser, kvalitativ service, handel och aktiviteter ger storstadspuls samtidigt som det förenklar vardagslivet.

Som en kontrast till gatulivet finns i andra änden av kvarteret Norra Stationsparken. Den nya, halvkilometer långa parken erbjuder grönska, promenadstråk, bersåer och vattenspeglar alldeles inpå knuten. Den blir också en grön passage hela vägen till Hagaparken. Dessutom går det snabbt och lätt att ta till Karlberg, där det finns både slottspark och strandpromenad.