BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Barkarbystaden

Karlslundsvägen 10

  • 1.5 rum och kök
  • 44 kvm
  • Såld

Beskrivning

Underbar och ljus och välplanerad 1,5a med stor uteplats i soligt läge i fastighet från 2016 med samtliga bekvämligheter belägen i Stockholms just nu mest tillväxta stadsdelar Barkarbystaden. Passar både singeln och paret med högt ställda krav som drömmer om en stor uteplats som skapar ett extra rum under sommarhalvåret att njuta av soliga dagar på!

Här får ni både en öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum. Genomgående stilrena materialval, ljust parkettgolv och vitmålade väggar. Stora härliga fönsterpartier i fil som släpper in ett otroligt ljus i hela lägenheten.

Ni får även ett helkaklat badrum med vikbar duschvägg och golvvärme samt både tvättmaskin och torktumlare för samtlig komfort. Praktisk platsbyggd sovalkov med gott om plats för 140 cm säng samt gott om förvaring i garderobslösning intill.

Stabil förening med trevlig innergård och egna garageplatser i välskötta fastigheter som byggdes 2016 utav Einar Mattsson. Solid ekonomi med oförändrade avgifter sen föreningens bildades samt låg belåningsgrad om ca 9 300 kr / kvm.

Lägenheten är belägen i Barkarbystaden som är en helt ny stadsel som växer fram i Järfälla. Här ersätter mysiga bostadskvarter där det tidigare var ett flygfält. Barkarbystaden är ett boende nära både centrum och härlig natur med bl.a. Mälaren och Järvafältets naturreservat.

Shopping finns det ett enormt utbud utav med en unik tillgång till Stockholm Quality Outlet. Utmärkta kommunikationer finns i form av pendeltåg, ca 20 min till Stockholm C samt bussar. Med bil når man enkelt E18 och E4 för snabb transport till både Stockholm C, Arlanda och Bromma flygplats. I december börjar nya tunnelbanan att byggas till Barkarbystaden och Barkarby.

Välkommen på visningarna av denna inflyttningsklara och helt fantastiska bostad!

- Välplanerad och inflyttningsklart drömboende som passar både singeln och paret.
- Stor uteplats i bästa solläge som förlänger sällskapsytan och skapar ett extra rum under sommaren
- Öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum som inbjuder till umgänge
- Nyproduktions bekävmligheter i form av samtlig maskinpark av hög kvalitet
- Stora fönsterpartier i fil som ger ett fantastiskt ljusinsläpp i hela lägenheten
- Belägen i populära Barkarbystaden med känsla av småstadsliv och direkt närhet till både centrum och kommunikationer