BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen / Fredhäll

Rålambsvägen 54, 2tr

  • 2 rum och kök
  • 41 kvm
  • Såld
  • 14262
  • 4894
  • 4171
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkomna till denna drömlägenhet och perfekt planerade 2a med stor balkong mot lugn innergård i grönskande och trevliga Fredhäll. Lägenheten har en optimal planlösning med välbevarade vitlaserade trägolv och ljusgråa stilrena väggar. Passar utmärkt för både singeln och paret! Bra läge med närhet till tunnelbana vid Kristineberg och fina promenadstråk runt vatten och Fredhällsklipporna i direkt närhet. Här har ni ett inflyttningsklart boende på attraktiv adress med samtliga attribut!

Välkommen in till tidsenliga funkisdetaljer, härlig takhöjd och stora fönsterpartier som släpper in gott om ljus. Stort och rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng (180 cm säng) och förvaring. Från sovrummet når ni den rymliga balkongen i fritt sydöstläge med sol stora delar av förmiddagen och möjlighet och möblera upp ordentligt tack vare den generösa ytan.

Fint renoverat kök med vacker marmorskiva som stänkskydd och rostfria vitvaror. Vita skåpsluckor i fullhöjd och gott om arbetsytor. Stambytt helkaklat badrum i ljusa färger utrustat med wc, dusch, handdukstork och kommod med spegelskåp. Rymlig hall med gott om plats för avhängning. Till lägenheten hör även ett vindsförråd om ca 3-4 kvm.

Lägenheten är belägen vid vattnet där det finns mysiga promenadstråk och badplatser vid Fredhällsklipporna samt även Kristinebergs strand och Hornsbergs strand, där man kan sola och bada de soliga sommardagarna. Fastigheten är i gott skick med löpande underhåll och föreningen har gjort de stora renoveringarna. Perfekt läge med kort promenad till t-bana Kristineberg!

- Välrenoverad drömlägenhet med optimal planlösning - passar bra för såväl singel som par!
- Stor balkong med ett högt, fritt sydöstläge och sol hela förmiddagen och efter lunch
- Välbevarade slipade, vitlaserade trägolv och ljusgråa målade väggar genomgående
- Bra arbetskök med fina detaljer såsom marmorskiva och gott om ytor och skåp samt nyare vitvaror
- Stort sovrum med plats för 180 cm säng och rofylld utsikt mot innergården utanför
- Fräscht stambytt helkaklat badrum med fin inredning och utrymme för tvättmaskin
- Gott om förvaringsmöjligheter i både hall och sovrum samt tillhörande förråd
- Stabil Brf med god ekonomi och de stora renoveringarna gjorda
- Närhet till vatten och promenadstråk vid Fredhällsklipporna precis utanför
- 2 min till t-bana Kristineberg