BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Järla Sjö

Järla gårdsväg 33

  • 2 rum och kök
  • 57.5 kvm
  • Såld
  • 13641
  • 728
  • 2251
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna fina lägenhet i populära Järla Sjö. Här bor du med balkong i sydvästläge, helkaklat badrum med bubbelbad och sjöglimt!

Lägenheten har ett ljust och stort vardagsrum med plats för soffgrupp och tv-möbel. Rummet rymmer även en matplats för 4-6 personer för den som önskar. Från vardagsrummet når man även den möblerbara balkongen som ligger med trevligt sydvästläge och sjöglimt. Intill finns en tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare samt förvaring. Köket är fräscht med vita och frostade köksluckor och snyggt kakel i grått samt bänkskiva i mörk laminat. Vitvaror så som integrerad diskmaskin, varmluftsugn, induktionshäll & ny kyl/frys och fläkt i rostfritt. Bra arbetsytor och förvaring i skåp. Här ryms en matplats för 4-6 personer intill ett stort trevligt fönster mot den lugna innergården. Sovrummet rymmer stor säng och sängbord. Även här finns även bra plats för förvaring. Badrummet är kaklat i vitt med klinker i mörkgrått. Här finns bubbelbadkar, golvvärme, dusch med takdusch och duschvägg i glas, vägghängd toalett, handfat, skåp, spotlights i tak, spegel och snygg infälld hylla i trä. Hallen är rymlig med plats för avhängning och förvaringsmöbler. Lägenheten har även vackra fönsterbrädor i sten och genomgående snyggt ljust parkettgolv. 

Lägenheten ligger i lugna och fina Järla Sjö med badrocksavstånd till badplats och båtklubb. Vackra promenadstråk och joggingspår i omkringliggande natur. Nära Nacka naturreservat, friluftsområdet Hellasgården. Nära till butiker och torg. Bra kommunikationer via buss till slussen på 10-15. Även tunnelbanans blå linje kommer och räknas va klar 2028.