BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Vasastan

Gävlegatan 7, 4tr

  • 2 rum och kök
  • 38 kvm
  • 3.600.000 kr / Bud

Beskrivning

Varmt välkommen till ett toppfint och ljust drömboende med optimal planlösning och tilltagen takhöjd på bästa adress mitt i Vasastan!

Väl inne i lägenheten möts du av en underbart luftig och inbjudande känsla där tidstypisk charm samspelar med moderna materialval i harmonisk balans. Här finner du vackra ytskikt, snickerier och ursprungsdetaljer samt flera stora fönsterpartier som ger härligt ljusinsläpp.

Luftigt vardagsrum med goda sällskapsytor och matplats intill köket som är i absoluta toppskick med komplett utrustning inkl. diskmaskin. Badrummet är helkaklat och fräscht med dusch. Rogivande sovrum med plats för dubbelsäng, Goda förvaringsmöjligheter i inbyggd garderob.

Stabil och välskött förening med god ekonomi och de stora renoveringarna genomförda. Den här lägenheten måste upplevas på plats, välkommen!

- Drömboende

- Högt upp huset

- Toppfin och ljus

- Bästa adress mitt i Vasastan

- Tilltagen takhöjd

- Optimal planlösning

- Bra förvaringsmöjligheter

- Vackra renoverade ytskikt

- Stora fönsterpartier

- Välskött fastighet

- Stabil Brf

Föreningsinfo

Upplåtelseform och byggnad

Bostadsrätt - Lägenhet. 2 rum och kök . Våningsplan 4, hiss finns ej. Lägenhetsnummer 67. Föreningen HSB:s BRF Nya Humleboet i Stockholm.

Ekonomi, månadsavgift

Pris 3.600.000 kr / Bud. Månadsavgift 1 452 kr (Värme, Vatten, kabel-TV (grundutbud) ingår). Andel i föreningen är 0.77519 %.

Driftskostnad

Totalt 350 kr/mån (4 200 kr/år) varav el 200 kr/mån, försäkring 150 kr/mån.

Överlåtelseavgift

1 182 kr.

Föreningen

HSB:s Bostadsrättsförening Nya Humleboet i Stockholm bildades 1925 och köpte fastigheten år 1926 och upplåter 99 lägenheter med bostadsrätt och 2 lokaler med hyresrätt. Föreningen beskattas som en äkta förening.

Utförda renoveringar

All el drogs om och V/A stammar byttes under 1994-95. Spolning av alla horisontella avloppsrör i källaren 2011.

Övriga utrymmen

Föreningen har två gemensamma tvättstugor med torkrum samt mangelrum. Föreningen har även ett cykelförråd. Två förråd tillhör lägenheten vilket ger mycket goda förvaringsmöjligheter. Ett väldigt bra återvinningsrum finns utanför porten som accepterar det mesta inkl. elektronik, lampor, batterier, kartong och glas etc.

Tv- och internetanslutning

Kabel-TV. Leverantör Comhem. Ett grundutbud av ca 10 kanaler ingår i avgiften. Bredband. Leverantör Bredbandsbolaget.

P-platser/Garage

Boendeparkering finns i området.

Ägande

Föreningen tillåter föräldrar/barn-ägande (Ex. 90/10%).

Pantsättningar

Att bostadsrätten är pantsatt betyder att nuvarande ägare har bolån med lägenheten som säkerhet. I samband med tillträdet löses samtliga lån så att du som köpare kan pantsätta bostadsrätten på nytt för eventuella egna bolån.

Energianvändning

145 kWh/kvm.

 

Områdesbeskrivning

Här bor du på bästa adress i hjärtat av Vasastan med bekvämt gångavstånd till all tänkbar service, shopping, restauranger, caféer, butiker och kommunikationer. Knutpunkten Odenplan ligger endast ett par kvarter bort.

Populära Rörstrandsgatan ligger intill Sankt Eriksplan och Vasaparken finns också nära till hands under soliga sommardagar. Perfekt för picknick, bollsporter eller sköna promenader.

Kommunikationerna är många, både genom T-bana och pendeltåg Odenplan som ligger väldigt nära samt flertalet bussar.

SATS Gym ligger precis tvärs över gatan.

Blique By Nobis omåttligt populära takterrass ligger precis runt hörnet.

Hagaparkens stora grönområden finns också nära till hands.

Här möter även det sekelgamla Vasastan den nya stadsdelen Hagastaden. Norra Stationsgatan ska de kommande åren genomgå en förvandling till ett härligt levande stråk, präglat av kontrasten mellan nytt och gammalt. Det varierade utbudet av matupplevelser, kvalitativ service, handel och aktiviteter ger storstadspuls samtidigt som det förenklar vardagslivet.