BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Vickergatan 15, 3 tr

  • 2.5 rum och kök
  • 46 kvm
  • Såld
  • 13154
  • 30563
  • 6189
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkomna till denna mysiga och ljusa 2,5:a med bevarad 30-tals charm, badrum med fina materialval och bevarade detaljer från byggåret. Här bor du i ett lugnt och skönt område med närhet till vatten- och grönområden. Samtidigt har man storstadspulsen med caféer, butiker och restauranger runt knuten.

Lägenheten är genomgående med fönster i två väderstreck och har ljusa väggar och fint trägolv i hela lägenheten. Hallen har en naturlig del för avhängning av skor och ytterkläder. Från hallen nås en större hall eller rum som går att använda som matplats, vardagsrum eller arbetshörna. Till höger nås köket där du har möjlighet att sätta din egen prägel på renovering och standard. Detta rum är stort och går därför att möblera med matbord och en vardagsrumsdel med öppen planlösning till köket. Fönster i både vardgasrum och kök vilket gör att lägenheten får gott om ljusinsläpp tack varde det höga läget.

Badrummet är fint med marockanskt klinkers på golvet och vita kaklade väggar. Här finns WC, handfat med tillhörande spegelskåp och badkar.

Sovrummet nås längre in i lägenheten separat från lägenhetens övriga rum. Sovrummet har gott om plats för dubbelsäng, nattduksbord och övrigt möblemang. Här finns även gott om förvaring i dubbla klädkammare samt bra med yta för att placera gardrober i rummet.

Här bor ni med en fri och härlig utsikt utan insyn över grönskande omgivningar på en stillsam återvändsgata. I detta lugna område har du nära till populära promenadstråk vid Årstaviken och Tanto precis ned för gatan. Endast fem miniuter bort ligger Skanstulls T-bana där gröna linjer går. Flertalet busslinjer finns som tar er till Sofia, Hornstull, City m.m.. Även Ringens köpcentrum med Åhléns, H&M, Hemköp och Apotek nås någon minuts promenad bort.

I klassiska Brf Axet bor ni i en tryggt och högklassig förening om 400 lägenheter. Föreningen har funnits sedan 1930 och har mycket god ekonomi. Här har ni även tillgång till hobbylokal, vävstuga, föreningslokal, övernattningsrum, bastu, solarium, tvättstuga, cykelförvaring, grovsoprum och odlingsruta m.m.

Denna lägenhet är optimal som första boende, singel som par.

Varmt välkommen på visningarna!

- Stor 2,5:a med bevarad 30-tals charm!
- Genomgående ljusa ytskikt, fina trägolv och generös takhöjd
- Helkaklat badrum med stilrena materialval och badkar
- Stort och separat sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring
- Bra förvaring med dubbla klädkammare intill sovrummet
- Mycket lugnt läge med närhet till vatten- och grönområden
- Goda kommunikationer och närhet till Södermlams mest populära området runt Mariatorget och Nytorget