BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Maria Skolgata 77A, vån 5

  • 3 rum och kök
  • 80 kvm
  • Såld
  • 17222
  • 894
  • 3441
Värdera din bostad

Beskrivning

På bästa adress i hjärtat av Södermalm erbjuds nu en unik möjlighet att förvärva ett riktigt drömboende, en nyproducerad trea med alla tänkbara bekvämligheter, optimal genomgående planlösning, stor balkong i söderläge. Här bor man nära allt Söder har att erbjuda!

Väl inne i lägenheten möts du av ett genomgående toppskick och luftig planlösning med ljusa exklusiva ytskikt och flera stora fönsterpartier i två väderstreck med generösa ljusinsläpp som tillsammans med det underbara läget på Södermalm skapar en unik känsla. Här finner du rymliga och rogivande rum med tidlösa färger och material, ett stort och toppfräscht sällskapskök med perfekt utrymme för många gäster. två harmoniska sovrum, ett helkaklat badrum med badkar, tvättmaskin och torktumlare. Den rymliga balkongen har ett härligt söderläge och bjuder in till umgänge under sköna sommarkvällar.

Här bor du bokstavligen nära till allt som Söder har att erbjuda; shopping, närservice, restauranger, kommunikationer, grönområden, förskolor, skolor. Södra station ligger ett stenkast bort, i närheten finns omtyckta och mysiga Mariatorget, Tantolunden med fin natur och grönområden, Årstaviken med strövområden och badplats. Närheten till såväl city, natur, restauranger, parker och vatten gör detta till ett oslagbart boende med livskvalité.

Förening med god ekonomi och friköpt tomt.

Lägenheten disponeras enligt följande:

HALL
Här välkomnas du av en rymlig hall med goda avhängnings- och förvaringsmöjligheter genom infällda skjutdörrsgarderober. Vita väggar och 3 stav ekparkett som är genomgående för hela lägenheten.

SOVRUM 1
I anslutning till köket finns det större sovrummet. Ett rogivande rum med plats för dubbelsäng, sängbord med utmärkta förvaringsmöjligheter i skjutdörrsgarderober. 3-stav ekparkett, vita väggar.

SOVRUM 2
Rogivande rum med lugnt läge mot innergården med plats för större säng, sängbord, skrivbord och förvaringsmöjligheter. 3-stav ekparkett, fondtapet och vita väggar.

BADRUM
Stilrent och praktiskt badrum med vitkaklade väggar och mörkt klinkergolv med behaglig komfortgolvärme och infällda spotlights i taket. Utrustat med badkar, WC, handfat med vit kommod, spegelskåp, tvättmaskin och torktumlare med praktisk avlastningsbänk med vita skåp för förvaring ovan samt vit badrumsdörr.

KÖK
Modernt kök med vita skåp och vitt kakel med  bänkskiva i mörk nyans. Under överskåp finns spotlights med dimmer. Den maskinella utrustningen håller en hög standard och består av kyl och frys i rostfritt, induktionshäll, inbyggnadsugn och mikrovågsugn rostfritt i högskåp, integrerad diskmaskin samt spiskåpa i aluminium. 3-stav ekparkett och vita väggar.

VARDAGSRUM
Stort och lättmöblerat sovrum som rymmer både större soffgrupp, tv-möbel och andra bekvämlighetsmöbler. Härifrån nås balkongen i söderläge. 3-stav ekparkett och vita väggar.

BALKONG
Här finns en stor balkong (7 kvm) i söderläge mot lugn innergård.

FÖRRÅD
Ett förråd tillhör lägenheten med plats för förvaring.