BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Birkastan

Bråvallagatan 5

  • 2 rum och kök
  • 44 kvm
  • Såld
  • 15286
  • 10307
  • 2857
Värdera din bostad

Beskrivning

Drömlägenhet på en av Birkastans mest populära adresser!

Varmt välkommen till en av Birkastans bästa tvåor! Här bor du i en vacker 1920-talslägenhet om 44 kvm i mycket fint skick på toppläge! Lägenheten karaktäriseras av tidstypiska detaljer från byggåret så som vackert spröjsade fönster, fina originalgolv samt generös takhöjd. Huset är beläget på en tvärgata ner från Rörstrandsgatan, så här bor du i ett lugnt kvarter men med pulsen runt hörnet. Lägenheten är smakfullt renoverad och pricken över i är de franska altandörrarna som vetter ut mot en mysig och lummig innergård.

Välkomnande hall med gott om förvaring samt avhängningsmöjligheter för ytterkläder. En inbyggd garderob ger ytterligare förvaring. Vidare in i lägenheten ligger badrummet rakt fram som är i mycket fint skick samt väl tilltaget i storlek. Här inne möter marockanskt kakel på golvet vita väggar i en smakfull kombination. Wc, handfat, en stor spegel, bra belysning samt en väl tilltagen dusch med vikbar duschvägg i glas. Golvvärme.

Vardagsrum och kök ligger i öppen planlösning och har ett fint ljusinsläpp från ett spröjsat fönster samt altandörrar ner mot föreningens innergård. Köket erbjuder gott om arbetsytor samt förvaringsmöjligheter bakom skåpluckor i mörkt grönt som snyggt bryter av mot bänkskiva och stänkskydd i form av kalksten. Den maskinella utrustningen består av en gasspis, ugn, kolfilterfläkt, kombinerad kyl och frys från Smeg samt diskmaskin. Allt är mycket välplanerat och i anslutning till köket finns gott om plats för ett matbord med rum för 4-6 personer samt soffa med tillhörande möblemang. Här finns även en stor garderob samt ytterligare förvaringsmöjligheter i en inbyggd garderob.

En lägenhet som passar utmärkt för antingen en person såväl som ett par.  som vill ha nära till allt och bo på en av Vasastans bästa adresser. Runt hörnet når man flertalet mysiga kvarterskrogar längs Rörstrandsgatan och även Odenplan ligger en kort promenads avstånd bort. Här bor du i en av Vasastans bästa tvåor på toppläge vid Sankt Eriksplan!