BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen

Pontonjärgatan 38, 6tr

  • 3 rum och kök
  • 80 kvm
  • 10.000.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till en spektakulär vindsvåning med 100 kvm total golvyta i välskött fastighet anno 1925 i absoluta toppskick med imponerande takhöjd, synliga takbjälkar, braskamin och terrass samt balkong på bästa adress intill Fridhemsplan!

Väl inne i lägenheten möts du av en underbart luftig och inbjudande känsla där tidstypisk charm samspelar med moderna materialval i harmonisk balans. Här finner du vackra ytskikt, snickerier och ursprungsdetaljer samt flera stora fönsterpartier som ger härligt ljusinsläpp. Golvvärme under klinkergolv i hallen och köket.

Luftigt vardagsrum med goda sällskapsytor och matplats intill köket som är i toppskick med komplett utrustning inkl. diskmaskin och vinkyl. Badrummet är helkaklat och fräscht med golvvärme, dusch och kombomaskin. Rogivande Master Bedroom med plats för dubbelsäng och goda förvaringsmöjligheter. Mindre sovrum som passar perfekt som gästrum eller barnrum med exklusiv glasvägg och svarta nischer från Stolt Smide & Design.

Stabil och välskött förening med god ekonomi och de stora renoveringarna genomförda. Den här lägenheten måste upplevas på plats, välkommen!

- Spektakulär vindsvåning

- 100 kvm total golvyta

- Terrass och balkong

- Braskamin

- Synliga takbjälkar

- Imponerande takhöjd

- Bästa adress intill Fridhemsplan

- Skuldfri Brf med ca 7 msek på banken

- Optimal planlösning

- Smakfullt renoverad till toppskick

- Bra förvaringsmöjligheter

- Välskött fastighet anno 1925