BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm- Sofia

Tengdahlsgatan 44

  • 3 rum och kök
  • 65 kvm
  • Såld
  • 18266
  • 946
  • 5191
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkomna till Tengdahlsgatan 44!

Detta är lägenheten för dig som söker en hemtrevlig trea på kajen med sjöutsikt från vardagsrum, kök samt ett av sovrummen. Tack vare att lägenhetens fönster vetter mot kajen har ni här ingen insyn från andra lägenheter.

Ni välkomnas in genom den trevliga hallen med gott om förvaringsmöjligheter i garderober. Vidare in till vänster når ni det ena sovrummet som rymmer en dubbelsäng med tillhörande sängbord.

Längre in når ni köket med öppen planlösning mot vardagsrum. Ett stort fönsterparti släpper in ett fint ljus och här njuter ni av den härliga utsikten mot Hammarby Sjö, Hammarby Sjöstad och Hammarbybacken. Köket är utrustat med spis, ugn, diskmaskin, fläkt samt kyl och frys.

Invid vardagsrummet finns det andra sovrummet, med plats för dubbelsäng samt extra möblemang.

Badrum med kaklade väggar samt klinkergolv. Utrustat med tvättmaskin, torktumlare, handfat med kommod, spegelskåp, dusch och wc.

Mycket välskött förening med många gemensamhetslokaler, grönskande innergård samt 57 garageplatser för föreningens medlemmar. I avgiften ingår värme, vatten, kabel-TV samt bredband. Föreningen har inga avgiftsförändringar eller större renoveringar i dagsläget (kontrollerat 20200320).

Tengdahlsgatan är en av de populäraste gatorna här, mycket tack vare det lugna läget med lite trafik och närheten till allt. Här bor man i ett lugnt och populärt område med vattnet som närmaste granne och en mysig hamnpromenad nedanför huset som snabbt tar dig både till Skanstull och Danvikstull. Promenadavstånd till Fåfängan, Vitabergsparken, SoFo och trendiga Nytorget med sitt stora utbud av caféer, butiker och restauranger. Goda kommunikationer via bl.a. buss 2 med sina täta avgångar samt att det från porten är ca. 150 meter till Barnängsbryggan där kan du hoppa på båten till Djurgården, Nybroplan, Lumakajen eller Henriksdalshamnen.

Varmt välkomna på visning!