BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm- Sofia

Tullgårdsgatan 22, 6 tr

  • 3 rum och kök
  • 73 kvm
  • 7.000.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till en optimalt planerad trea med alla rätt! På sjätte våningen finner ni denna ljusa lägenhet med balkong i sydostligt läge med utsikt över Hammarby kanal och Hammarby Sjöstad. Lägenheten har ett ostört soligt läge i modern fastighet i populär och välskött förening med både övernattningslägenhet, samlingslokal, gym och en bastu. 


Här finner ni en perfekt planerad trea, belägen i lugna kvarter men med pulsen runt hörnet. Lägenheten har två rymliga sovrum som båda har goda förvaringsmöjligheter.

Kök och vardagsrum ligger med halvöppen planlösning och skapar sociala ytor. Vardagsrummet är trivsamt med goda ljusinsläpp. Här finns gott om plats för stor soffgrupp med tillhörande möblemang. Ett stort matbord för flera får med fördel även plats här. Från vardagsrummet når ni också lägenhetens rymliga balkong med utsikt ner mot Hammarby Kanals glittrande vatten. Balkongen vetter i sydost och rymmer både sittplatser och planteringar. 

Modernt och ljust kök med goda arbetsytor och goda förvaringsutrymmen. Utrustningen består av kyl, frys, spis, ugn, diskmaskin och fläkt. Ett praktiskt klinkergolv med golvvärme som löper vidare till hallen.

Rymligt badrum med mörkt klinkergolv samt vitt kakel på väggarna. Utrustat med badkar, handfat med kommod, spegelskåp, toalett och tvättpelare.

En välkomnande hall med gott om avhängningsmöjligheter samt förvaring i stor klädkammare. Stämningen känns tidlös, stilren och genomtänkt.

Lägenheten skulle även kunna omdisponeras till en fyra (se alternativ planlösning. Alla stora ändringar måste godkännas av styrelsen.)

Området kring Norra Hammarbyhamnen passar perfekt för er som vill bo i lugna och barnvänliga kvarter men ändå ha nära till Södermalms puls och all tänkbar service. I området finns populära skolor och förskolor, härliga promenadstråk längs med vattnet vid Hammarby sjö och Årstaviken, hela vägen från Danvikstull till Hornstull. Flertalet populära parker som Tullgårdsparken, Stora och Lilla Blecktornsparken, Vitabergsparken, Anna Lindhs Park och Nytorget.

Varmt välkomna!