BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Älvsjö centrum

Solberga Hagväg 11

  • 5 rum och kök
  • 105 kvm
  • Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Äntligen en 5:a till salu! Underbar bostad med fyra stora sovrum och två badrum. Balkongen har ett attraktivt sydvästläge med sol från dag till kväll samt utsikt över den grönskande parken utanför. Lägenheten har ljusinsläpp från två håll, smakfulla färgsättningar, två renoverade badrum, ett stort renoverat kök samt goda förvaringsmöjligheter. 

Det är endast en minuts promenadväg till pendeltåg, bussar och service. På 15 minuter står du på Stockholms central - citynära är ordet! Här bor man nära både stad och natur. I närheten finner ni Solbergaskogen och på nära håll Långbro park, Långsjöbadet och Älvsjöskogen med elljusspår.

Hall
Hallen är fint utformad med smakfulla material- och färgval och gott om förvaringsmöjligheter. Hallen ger ett gott första intryck som kommer att bestå. Från hallen får du en vy mot köket, vardagsrummet och två av sovrummen.

Sovrum 1
Rofyllt sovrum i bra storlek, fritt från insyn. Förutom en säng så finns det gott om plats för nattduksbord och längs ena väggen finns det bra garderobsförvaring.

Klädkammare
Längst in i hallen finner ni en rymlig klädkammare. Till lägenheten hör också ett stort vindsförråd för de prylar som inte får plats i lägenheten.

Badrum 
Snyggt renoverat badrum som bland annat är utrustat med tvättmaskin (kombinerad tvättmaskin/torktumlare) för den som föredrar att tvätta hemma.

Sovrum 2
Ett riktigt ljust och rofyllt sovrum med utsikt över trädtoppar som sommartid är i full grönska. Här finns bland annat plats för säng, nattduksbord och skrivbord. Längs ena väggen finns garderober.

Vardagsrum
Det här är ett riktigt sällskapsrum med plats för många gäster. Här kan du möblera med en stor soffa, fåtöljer och bokhyllor. Väggarna är vitmålade vilket gör sig fint mot grönskan utanför. Från vardagsrummet nås balkongen.

Balkong 
Under sommarhalvåret blir balkongen till ett extrarum som man inte vill vara utan. Från balkongen har du en härlig vy över parken utanför. Attraktivt sydvästläge med sol från dag till kväll. Utrymme finns också för en utemöbel och en massa blommor. 

Sovrum 3 
Underbart sovrum, helt fritt från insyn, från fönstret har du utsikt över trädtoppar och parken utanför. Längs ena väggen finns en garderob med skjutdörrar. Här finns plats för säng och nattduksbord.  

Badrum
Praktisk placering mellan två av sovrummen! Bostadens andra badrum är inget undantag utan är även det smakfullt renoverat. Här finns dusch med snygga vikdörrar, WC och handfat. 

Sovrum 4
I anslutning till köket finns det fjärde sovrummet som erbjuder gott om möblerbar yta. Härifrån har du utsikt över föreningens innergård.

Kök 
Köket är riktigt smakfullt och trevligt med stort fönsterparti och utsikt mot den gröna innergården. Intill fönsterpartiet går det att duka upp ett bord för 4-6 personer. De vita släta köksluckorna bryter av snyggt mot den mörka bänkskivan, de ljusgråa väggarna och det snygga golvet. Den maskinella utrustningen består av kyl, frys, diskmaskin, ugn och keramikhäll.