BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen

Sankt Eriksgatan 57A, 1 tr

  • 2 rum och kök
  • 35 kvm
  • Såld
  • 15709
  • 3904
  • 4813
Värdera din bostad

Beskrivning

Drömlägenhet anno 1904 med balkong i Västerläge mot innergård!

Varmt välkommen till en av Kungsholmens bästa mini-tvåor! Här bor du i en vacker sekelskiftestvåa om 35 kvm med perfekt planlösning och flera välbevarade detaljer. Tidstypiska fönster, fina golv, speglade dörrar, takrosett samt ca 3 meter i takhöjd. Rymlig balkong som vetter i västerläge, mot lugn innergård.

Lägenheten är mycket ljus tack vare den generösa takhöjden, ett stort fönster samt balkongdörrar i västläge. Här finner vi även flertalet välbevarade originaldetaljer så som plankgolv i hall och sovrum samt parkett i vardagsrum. Plankgolvet är slipat och vitbehandlat i samband med att lägenheten för ett par år sedan totalrenoverades.

I anslutning till hallen ligger såväl badrum med wc samt separat dusch. Allt är i ett mycket fräscht utförande. Vidare in i lägenheten ligger sovrummet som vetter mot den lugna gården. I dagsläget står här en 1.60-säng och det finns gott om förvaringsmöjligheter i en platsbyggd garderobsvägg.

Vardagsrum och kök ligger i öppen planlösning och är som gjort för att bjuda hem flertalet middagsgäster! Här finns gott om plats för soffa med tillhörande soffmöbler, samt en matplats som utan problem rymmer 6-8 personer. Köket är placerat längs den ena kortsidan och erbjuder gott om arbetsytor på köksbänken i Carerramarmor samt förvaringsmöjligheter bakom flertalet skåpluckor som går hela vägen upp till tak. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, kolfilterfläkt, kombinerad kyl och frys samt diskmaskin. Allt är mycket välplanerat och smakfullt renoverat. Från kök och vardagsrum nås även balkongen som vetter mot den grönskande innergården i västerläge. Här kan du njuta av eftermiddagssolen!

Lägenheten har tillgång till en vackert belägen innergård som erbjuder cykelställ och sommartid erbjuder goda grillmöjligheter. Till lägenheten hör ett separat källarförråd. Här bor du i ett unikt läge med den perfekta balansen av närhet till såväl vackra promenadstråk och grönområden, som till Fridhemsplans bussar, t-bana och Birkastans utbud av restauranger och caféer. En lägenhet som passar lika bra för såväl en person som för ett par.

Varmt välkomna på visning!