BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Råsunda

Nyckelvägen 4

  • 1 rum och kök
  • 36 kvm
  • 2.450.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välplanerad lägenhet i charmiga Råsunda. Genomgående social lägenhet med stora sällskapsytor och ett välplanerat kök med matplats. Loftsängen frigör ytor vilket ger lägenheten en luftig känsla. Helkaklat badrum med dusch, wc samt handfat med kommod, möjlighet att installera tvättmaskin vid önskemål.

Vardagsrummet är ljust och erbjuder förvaring samt utrymme för soffa med mediamöbel. Grönskande omgivning helt utan insyn. Köket har ett härligt ljusinsläpp och är synnerligen välplanerat. Mycket generös förvaring och smarta arbetsytor gör detta till ett mycket inbjudande kök. Välutrustat kök med allt du behöver och diskmaskinen som pricken över i:et!

Brf Stentorget i Solna är en mycket välskött förening med 31 lägenheter. Det är en stabil förening med ordnad ekonomi och en väl rustad fastighet. Föreningen har en tvättstuga och en trevlig bastu som medlemmarna kan nyttja. Lägenheterna har ett varsitt förråd och gemensamma förråd till barnvagnar och cyklar.

- Välskött förening
- Högt läge utan insyn
- Hiss i fastigheten
- Några minuter till tunnelbanan
- Högt i tak
- Rymligt förråd
- Lugnt område
- Grönskande omgivning

Varmt välkomna till ett högklassigt boende i lugn miljö med grönområden och sjöar som närmsta granne. Genomgående välplanerat och påkostat boende i ett väldigt populärt område med bekvämt avstånd till centrala Stockholm. Var god kontakta mäklaren för mer information.