BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Älvsjö centrum

Götalandsvägen 245

  • 3 rum och kök
  • 80 kvm
  • Såld
  • 8915
  • 381
  • 2215
Värdera din bostad

Beskrivning

Allmänt om bostaden och området
På våning 3 av 4 väntar det här fina hemmet med stora sällskapsytor och två bra sovrum. Från ett av sovrummen nås balkongen som har utsikt över föreningens trevliga innergård. Planlösningen är väl genomtänkt med de två sovrummen i anslutning till badrummet och köket i anslutning till vardagsrummet. Stora fönsterpartier i två väderstreck i kombination med läget resulterar i ett ljust hem året runt. 

Cirka 2 min promenadväg bort nås Älvsjö torg med caféer, restauranger, mataffär, butiker och bra allmänna kommunikationer. Det finns gott om grönområden i närheten, bl.a Älvsjöskogen. Lite längre bort finns vackra Långbro Park samt Långsjön där man gärna badar varma sommardagar.
Området har också omtyckta förskolor- och skolor.

Området är i ett expansivt skede och för mer information om vad som planeras byggas vänligen besök vaxer.stockholm

Vardagsrum 
Flera fönsterpartier i rad tillsammans med den öppna planlösningen mot köket resulterar i ett riktigt sällskapsrum. Här finns utrymme för en soffa, bord, tv-möbel, bokhylla och förslagsvis en fåtölj.

Kök 
Underbart kök med stora ytor för umgänge, tack vare den öppna planlösningen mot vardagsrummet. En trevlig detalj är köksön och bänkskivorna i granit. Det är nuvarande ägare som låtit renovera köket, de har bytt ut vitvarorna, byggt köksön samt bytt bänkskivor. Här finns bl.a kyl, frys, diskmaskin, induktionshäll och ugn. Intill köket får ett matbord plats som går att duka upp för många gäster vid behov. Flera fönster på rad gör köket och vardagsrummet ljust.

KLK/förråd 
Lite längre in i bostaden finns den här klädkammaren som rymmer mycket i kläd- och prylväg. Nuvarande ägare har låtit inreda den med flera garderober som underlättar klädförvaringen.

Badrum
Det rymliga badrummet går i en smakfull färgskala och har bland annat härlig golvvärme, badkar samt en kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Ovan handfatet med kommod så finns ett badrumsskåp med spegelglas.  

Sovrum 2
Bostadens större sovrum är ljust och rofyllt. Från fönsterpartiet har du utsikt över balkongen och innergården som bjuder på en underbar grönska under sommarhalvåret. Längs ena väggen finns en garderob med skjutdörrar. Rummet har gott om plats för en större säng och nattduksbord. 

Balkong
Från bostadens största sovrum nås balkongen som verkligen blir till ett extrarum under sommarhalvåret. Härifrån bjuds du på en härlig utsikt över föreningens trevliga innergård som under sommarhalvåret står i full grönska. Plats finns för en utemöbel och en massa växter. Här kommer många dagar att tillbringas.

Sovrum 1 
Det mindre sovrummet är även det ljust och i bra storlek med plats för säng, nattduksbord och bokhylla. Även härifrån har du samma trevliga utsikt över innergården.

Hall
Hallen är alldeles lagom i storlek och har gott om avhängningsyta. På golven i alla rum, utom badrum, ligger en enhetlig parkett.