BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Östgötagatan 77, 1 tr

  • 2 rum och kök
  • 48 kvm
  • Såld
  • 14456
  • 8258
  • 14884
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna otroligt välplanerade och ljusa sekelskifteslägenhet fördelad om två rum och kök med en walk-in-closet. Fastigheten är från byggår 1914 tillhör en stabil förening med mycket god ekonomi och låga avgifter endast ett stenkast från Nytorget.

Här välkomnas ni till en trivsam lägenhet med stora sociala ytor, fina bevarade detaljer och genomgående vita väggar och ljusa, slipade trägolv i original. Med ca 3 meter i tak bjuds du in i en rymlig och rofylld lägenhet som är  extremt välplanerad.

Direkt när man kliver in möts man av en trevlig hall med goda avhängningsutrymmen. Från hallen nås lägenhetens kök, vardagsrum och badrum. Vardagsrummet som ligger med öppen planlösning mot köket har stora härliga ytor, stort fönsterparti samt är lätt möblerbart. Köket som är ljust och med vita släta luckor, bänkskiva i trä med goda arbetsytor och ovan vitt kakel. Köket är utrustat med kyl/frys, spis med ugn och fläkt (som ej får sättas i bruk av föreningen pga inte kolfilter). I köket finns det plats för matgrupp för 4 personer. Här har man lyckats få in allt man kan tänkas behöva men ändå bibehållit arbetsytor.

Sovrummet nås från vardagsrummet med plats för dubbelsäng och annat möblemang. Även sovrummet har vitmålade väggar och fint trägolv. Från vardagsrummet nås även en walk-in-closet för maximalt med förvaring. Badrummet ligger i anslutning till entrén och är väl tilltaget med vita kaklade väggar och ljus våtrums matta.

Här bor du på en central adress med bästa läge med någon minuts promenad till Nytorget och närhet till flertalet bra restauranger, caféer, shopping i SoFo och ringens centrum samt Åhléns. Goda kommunikationer med buss 3 från Ringvägen samt Skanstulls tunnelbana någon minut bort. Östgötagatan är en lugn och trivsam gata som ligger avskiljt från bil och busstrafik.

Välkommen på visning!

- Fin sekelskifteslägenhet från byggår 1914
- Optimalt planerad med ca 3 meter i tak
- Stabil förening med låga avgifter
- Lugn adress mitt i SoFo
- Goda kommunikationer med närhet till Skanstulls T-bana, flertalet bussar och livsmedelsbutiker så som Coop ca 50 meter från bostaden