BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Järla Sjö

Turbinvägen 8A, etage

  • 3 rum och kök
  • 84 kvm
  • Såld
  • 15727
  • 20632
  • 13631
Värdera din bostad

Beskrivning

Unikt tillfälle - Nu har du möjlighet att förvärva en av de stora etagelägenheterna på 89 kvm i totala golvyta i attraktiva Järla Sjö med hela 4.5 meter i takhöjd!

Jag är glad och stolt att få presentera denna fantastiska lägenhet med ett drömläge intill vattnet. På citynära adress finner du denna väldisponerade pärla väl värd ett besök. Här erbjuds ett modernt och trivsamt boende med villakänsla i industriellt och charmigt hus där vackra ursprungsdetaljer samsas med modern design - vilket gör det oerhört lätt att trivas! Här kan den kräsne storstadsbon flytta in utan att behöva lägga tid och energi på kostsamma renoveringar. Generösa rum och genomgående planlösning i två plan med stora fönsterpartier gör detta till ett trivsamt boende. Det fina köket erbjuder köksinredning i tidlös design och matplats för flera middagsgäster. I vardagsrummet finns det gott om plats för sociala sammankomster. Här finns även ett bra utrymme om man vill möblera upp en arbetshörna. Stilrent och komplett badrum i anslutning till hallen.

En trappa upp når ni de privata rummen; två rymliga sovrum med plats för dubbelsäng och annat möblemang om så önskas. Här finner ni snygga industriella glasväggar och här sover ni gott tack vare det rofyllda läget. Förvaringen är löst tack vare den stora walk-in-closet som även går att nyttjas som sovrum.

Här är lugnet påtagligt och närheten till både stad och natur är perfekt för den som vill ha det bästa av två världar. I området hörs det glada sorlet från den mysiga innergården och skratten studsar mellan anrika byggnader. Under sommaren är området ljuvare än någonsin. En stilla promenad bland vackra fasader, underbara rabatter fyllda av rosor i blom och en älskvärd atmosfär gör en lycklig redan utanför huset!  Här bor du i ett eftertraktat område med stadens myller som granne - ett område som garanterar hög trivselfaktor. Kort gångavstånd till badmöjlighet samt fina naturstråk längs med Järla sjö. I föreningens lokaler finns fri tillgång till gym och ett spa.