BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Glömsta - Huddinge

Sankt Eriksvägen 8 A

  • 5 rum och kök
  • 133 kvm
  • Såld
  • 14256
  • 3496
  • 3435
Värdera din bostad

Beskrivning

Drömmer du om ett eget hus, men känner dig inte riktigt redo? Då är detta ett lika lättskött som lättköpt alternativ. Här har du alla fördelar med att bo i en förening och samtidigt en liten täppa att pyssla och njuta i. Här finns inga om eller men. Bara att flytta rätt in utan krångel. Och låta barnen springa rätt ut på altanen och gräsmattan. Bättre bostadsrättsparhus får du leta efter!

Spännande arkitektur med panoramafönster och dubbel takhöjd i vardagsrummet. Här finns genomgående påkostade materialval såsom vitoljat parkettgolv, trappa och räcke i glas, infällda högtalare och ljudsystem från Sonos. Förutom allt detta också tre till fyra sovrum, två badrum (ett på varje plan) varav det ena har dusch och det andra ett badkar. Köket från Marbodal känns som nytt och har en ljus ö att både skriva tyska glosor på och skiva tomaterna. Med öppet upp så blir ljusinsläppet här magiskt. Huset är så där krispigt fint i ordning, där inget lämnats åt slumpen att upptäcka. Framtidssäkrat för många år framöver.

Glömsta är ett naturskönt område precis intill Gömmarens naturreservat med strövområden och den populära badsjön Gömmaren (endast ca 10 minuters promenad från huset). Närhet även till skidbacken Flottsbro och naturområde däromkring. Vid Källbrinkens IP finns bl.a. motionsspår och utegym för den som gillar att vara aktiv. Från bostaden har ni gång- och cykelavstånd till lekparker, förskolor och den populära Vistabergsskolan. 4H-gården Rådsparken ligger ca 10 minuter bort med bil.

Goda kommunikationer med buss 714 (endast ca 5 minuters promenad från bostaden) som tar er snabbt och bekvämt till Masmo t-bana eller till pendeln vid Huddinge centrum där ni även har gott om butiker, restauranger och annan närservice. Vill ni storhandla finns bl.a. ICA Maxi i Flemingsberg en kort bilfärd bort.

Välkomna på visningarna!