BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Enskede - Stureby

Sågverksgatan 108, 3 tr

  • 2 rum och kök
  • 46 kvm
  • Såld
  • 10900
  • 1820
  • 1721
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna fina tvårummare i Stureby. Här bor ni högst upp i huset med mysig balkong i soligt västerläge. Yteffektiv med gott om förvaring samt ett fräscht badrum. Vardagsrum med parkettgolv och burspråk.

Hall
Välkomnande hall med gott om plats för förvaring av ytterkläder, där valmöjligheterna är många beroende på om du föredrar en hatthylla eller garderober. Det finns en garderobsvägg med överliggande skåp för förvaring av allt och lite till. Hallen förgrenar sig till lägenhetens samtliga rum.

Vardagsrum
Direkt till vänster ligger det väl tilltagna vardagsrummet. Här ryms både soffgrupp och matsalsbord, vilket gör det till den naturliga samlingsplatsen för såväl den lilla familjen som den större bekantskapskretsen. Det finns ett stort fönsterparti med charmigt burspråk och det höga och fria läget ger fint ljusinsläpp. Omgivande väggar är gråmålade och på golvet ligger vacker fiskbensparkett. Här finns även utgång till balkongen där man kan njuta av eftermiddags- och kvällssolen.

Kök
Stilrent kök med sobra köksluckor i grått. Diskbänk i rostfritt och på motsatt sida finns en arbetsbänk i trä. Separat skafferi och städskåp. Kombinerad kyl/frys, kolfilterfläkt, gasspis och gasugn.

Sovrum
Sovrummet har ett lugnt och tyst läge med stort fönster mot lummig grönska. Yteffektivt med plats för dubbelsäng och mindre förvaringsmöbel om så önskas. Omgivande väggar är gråmålade.

Badrum
Fräscht badrum som stambyttes 2010. Vitkaklade väggar och klinkergolv i mört ton. Här finns en generös duschhörna med vikdörrar i glas, handdukstork, handfat, wc, badrumsskåp samt tvättmaskin.

Varmt välkommen till en riktigt fin lägenhet där det bara är att flytta in!