BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Katarina

Götgatan 75A, 5 tr

  • 3 rum och kök
  • 76 kvm
  • Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna välplanerade lägenhet med stor inglasad balkong i östligt läge samt öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Bra förening med välskött hus och en synnerligen fin och lummig innergård som passar både vuxna och barn. Lägenheten har en modern layout med god balans mellan de sociala ytorna och de mer privata rummen. Visst renoveringsbehov föreligger.

Hall – inbjudande
Välkomnande hall med bra avhängningsmöjligheter för ytterkläder och skor. Tapetserade väggar och tåligt ljusgrått klinkergolv. Det finns gott om inbyggda garderober/linneskåp för förvaring. I angränsning till hallen ligger badrummet. Lägenheten är utrustad med säkerhetsdörr. 

Vardagsrum och kök – fokus på umgänge
Direkt till höger om hallen ligger vardagsrummet där den öppna planlösningen mot angränsande kök och matplats skapar en luftig sällskapsyta. Det blir en naturlig samlingsplats för såväl den lilla familjen som den stora bekantskapskretsen. Man har kontakt mellan köket och vardagsrummets sittgrupp, men varje del är likafullt sin egen värld. Omgivande väggar är gråmålade och på golvet ligger laminat. I det välplanerade och renoverade köket är arbetsytorna väl tilltagna. Köksön på hjul inbjuder till matlagningssällskap. Utrustningen består av kyl/frys, diskmaskin, spis med häll, ugn samt kolfilterfläkt. Ovanför arbetsbänken sitter vitt kakel. Matplatsen som går att utöka i takt med storleken på kalaset är trevligt placerad vid fönstret. Hit lockas många nära och kära till härliga middagar med samtal som aldrig vill ta slut. 

Två bra sovrum – mot gården
Lägenheten har två bra och möbleringsvänliga sovrum. Det största av rummen har gott om plats för såväl dubbelsäng som övrigt passande möblemang. För förvaring finns tre garderober. Väggarna är tapetserade och på golvet ligger laminat. Lägenhetens andra sovrum är aningens mindre än det första. Här ryms både säng och skrivbord. För förvaring finns en fristående garderob. Tapetserade väggar och heltäckningsmatta. Utgång till balkongen.

Balkong i öst - suddar ut gränsen mellan ute- och innemiljö
Här har man sin egen oas som suddar ut gränsen mellan ute- och innemiljö. På balkongen finns gott om plats för bord och stolar. Här finns också möjligheten att plantera favoritkryddorna eller varför inte tomater till sommarens sallad. Börja morgonen i lugn och ro med frukostkoppen alldeles för dig själv eller bjud in till mysigt häng på kvällen i goda vänners lag. Balkongen är inglasad och innergården. 

Badrum  
I angränsning till hallen ligger badrummet, som har duschkabin, handfat, badrumsskåp och wc. Badrummet är i behov av renovering.