BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby Sjöstad

Sickla kanalgata 42

  • 3 rum och kök
  • 82.5 kvm
  • Såld
  • 14057
  • 9876
  • 6717
Värdera din bostad

Beskrivning

Unik gavellägenhet på kajen med fönster från golv till tak i två väderstreck. Härligt ljusflöde i samtliga rum. Vattenutsikt mot Sickla kanal och dess båtliv från samtliga rum. Utgång till den härliga balkongen ifrån de sociala ytorna samt sovrum i ett fritt soligtläge med sol stora delar av dagen och kvällen, perfekt plats för grill & sittgrupper. Vidare finner vi ett rymligt badrum, med både tvättmaskin och torktumlare. Två stora sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring, varav det ena passar ypperligt som syskonrum, bra förvaringslösningar i garderober, walk-in-closet samt stort källarförråd.

Lugnt läge på återvändsgata direkt invid vattnet!

Kök - som inbjuder till matlagningssällskap
Sobert och väldisponerat kök med stor matplats, och härligt ljusflöde genom fönster från golv till tak. Det finns gott om förvaring i köksskåpen. Stor arbetsbänk som inbjuder till matlagningssällskap bryter av mot de vita väggarna och ekparkettgolvet. Köksutrustningen består av häll, köksfläkt, ugn, integrerad diskmaskin samt hel kyl och hel frys. Möjligt att ta ner väggen mellan kök och vardagsrum alternativt sätta in en köksö.

Solig och trevlig terrassliknande balkong mot Sickla Kanal
Man har skapat en synnerligen gemytlig och inbjudande atmosfär för både vuxna och barn! Markis

Vardagsrum - ett rum att trivas i året om
Vidare kommer man in i det fantastiska vardagsrummet. Det stora fönsterpartiet längs två väggar gör att rummet fullkomligt badar i ljus. Det finns gott om plats för en större soffgrupp, matbord och övrigt möblemang efter behov. Vitmålade väggar och ekparkett. Utgång till balkongen, som bjuder in till mingel och middagar.

Komplett badrum
Väldisponerat badrum med dusch, tvättmaskin, torktumlare, handfat med tillhörande förvaringslådor samt wc. Helkaklade väggar, klinkergolv med golvvärme och bra belysning.

Sovrum med bland annat sjöutsikt
Två bra sovrum med plats för dubbelsäng, skrivbord och annat möblemang. Målade väggar och ekparkett. Drömläge med utsikt mot Sickla Kanal och dess båtliv.

Walk-in-closet  – för allt och lite till!
I anslutning till hallen finns dessutom ypperliga förvaringsmöjligheter i form av en rymlig klädkammare.

Välkomnande Hall
Välkomnande hall med avhängningsmöjligheter.

Förråd
Mycket bra och rymligt förråd

Det kan knappast bli bättre - Välkommen på visningarna av denna fantastiska lägenhet!