BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen

Fridhemsgatan 64A, 4 tr, ö g

  • 2 rum och kök
  • 60.5 kvm
  • Såld
  • 14044
  • 1562
  • 4690
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till en toppfin, ljus och trivsam sekelskiftesdröm med härlig stor balkong med en fri utsikt över takåsarna. Här bor ni med ett ultimat läge, belägen på lugn del av Fridhemsgatan med restaurangliv, affärer och puls runt hörnet. Här bor ni högt upp i huset på våning 4 av 5 i gårdshus med hiss i vacker fastighet från 1903. Föreningen är en av Stockholms äldsta bostadsföreningar (numera bostadsrättsförening) som bildades redan 1920 och har en solid ekonomi med låg belåning och välskötta fastigheter.

Lägenheten är i ett bra skick genomgående där både badrum, kök och ytskikt varsamt renoverats till ett inflyttningsklart boende som passar både singeln och paret med högt ställda krav på sitt boende. Stig in i en välplanerad hall från en vacker och väl underhållen trappuppgång. Lägenheten har ett lugnt läge i gårdshuset mot både rofylld innergård och flera fönsterpartier i fil vilket skänker gott om ljusinsläpp. Kliv ut på den härliga balkongen som vetter från köket, här har ni skön förmiddagssol (sydöstläge) och möjlighet och ha både grill och stort möblemang.

Väl inne i lägenheten finner man en mycket väldisponerad planlösning med genomgående vackra trägolv i original och tidlösa ytsikt, charmiga ursprungsdetaljer från sekelskiftet såsom takrosetter, djupa fönsternischer med generösa ljusinsläpp och den generösa takhöjden skapar en härlig rymd. Ordentligt och fullutrustat kök med samtliga vitvaror, likaså ett rymligt badrum stilrent renoverat med kombinerad tvättmaskin / torktumlare och praktisk arbetsbänk ovan.

Rofyllt sovrum med snygg och praktisk förvaringslösning. Öppen planlösning mot vardagsrummet som inrymmer stora sällskapsytor och matplats för större sällskap. Hallen är maximalt utnyttjad med platsbyggda garderober. Till lägenheten hör även ett rymligt källarförråd. Via hissen nås tvättstugan som ligger i samma fastighet. Föreningen har även ett snickarutrymme, bastu för medlemmarna och en trevlig grönskande innergård med trädgårdsmöbler, planteringar och grill om sommaren.

Här finner du all tänkbar service en innerstadsboende kan önska. Attraktivt läge nära till Fridhemsplan och Sankt Eriksgatans utbud av service och affärer. I populära Västermalmsgallerian finner du bl.a. välsorterade mataffärer (Daglivs), bra shopping, caféer och konditorier såsom härliga bageriet Les Petit Boudin, än flertalet bra restauranger och gym som SATS, 24/7 samt Friskis & Svettis. Kommunikationerna är också ideala med tunnelbanans blåa och gröna linje samt flera stombusslinjer som trafikerar vid Fridhemsplan samt flertalet innerstadsbussar som trafikerar med hållplats direkt utanför entréporten.

- Sekelskiftesdröm med stor balkong högt upp i huset!
-Lugnt gårdshus med samtliga fönster mot stängd innergård
-Välbevarad charm och högt i tak vilket skapar rymd
-Genomgående vackra original golv och smakfulla ytskikt
-Toppfräscht kök med stilrena materialval och badrum med tvättmaskin
-Ombonat sovrum med god förvaring och plats för dubbelsäng
-T-bana samt bussar i direkt närhet från fastigheten (Fridhemsplan)