BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Östermalm

Engelbrektsgatan 14B, 2 tr

  • 1.5 rum och kök
  • 30 kvm
  • 3.700.000 kr / Såld

Beskrivning

Drömlägenhet anno 1879 runt hörnet från Humlegården!

Varmt välkommen till denna mysiga lägenhet! Här bor du i en vacker sekelskiftesetta om 30 kvm med genomgående planlösning och flera välbevarade detaljer. Tidstypiska fönster, trägolv, speglade dörrar och fönsterfoder samt ca 3,30 meter i takhöjd. Lägenheten är mycket ljus tack vare den generösa takhöjden samt genomgående planlösning med stora fönster i två väderstreck.

Vardagsrummet erbjuder gott om plats för soffa med tillhörande soffmöbler, samt en matplats invid det stora fönstret som utan problem rymmer 4-6 personer. Här finns även ytterligare ljusinsläpp från ett mindre fönster i anslutning till sovalkoven som praktiskt trollar bort sängen. Från vardagsrummet har du utsikt mot föreningens lugna innergård. Här finns även gott om förvaringsmöjligheter i en smart Walk in Closet samt ytterligare plats för garderober i hallen. Större delen av lägenheten går i smakfulla ljusa toner.

Köket ligger separat och här finns gott om förvaringsmöjligheter i skåp som går hela vägen upp till tak. Ett fönster skänker ljus och den maskinella utrustningen består av gasspris och ugn, kolfilterfläkt, kombinerad kyl och frys. Här finns även sittmöjligheter.

Badrummet är i ett fräscht utförande med klinker på golvet och vitt kakel som klär väggarna. Här inne återfinns dusch, handfat, ovanhängande spegelskåp, samt wc.

Lägenheten har tillgång till en vackert belägen innergård som sommartid erbjuder goda sittmöjligheter. Här bor du i en av Östermalms charmigaste lägenheter på ett lugnt gårdsläge med pulsen runt hörnet. En lägenhet som passar perfekt för förstagångsköparen! Stabil förening med god ekonomi.

Varmt välkomna på visning!