BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

SEGELTORP

Lövdalsvägen 12

  • 8 rum och kök
  • 184 kvm
  • Såld
  • 13317
  • 456
  • 14855
Värdera din bostad

Beskrivning

Fantastisk fastighet om totalt 286 kvm som är grundligt renoverad och där samtliga ytor är moderna, ljusa och fräscha. Huset präglas av sina öppna sociala ytor, där kök och vardagsrum utgör hjärtat i huset, samt sina genomgående renoverade och moderna ytskickt. Hallen är ljus och välkomnande med goda förvaringsmöjligheter genom garderoberna med skjutdörrar. Huset har idag fyra rymliga sovrum med samma vackra trägolv i ek som i vardagsrummet. Möjligheten till ytterligare sovrum finns i bottenplan där ni även finner en stor gillestuga, ett hobbyrum och en verkstad. 

Köket är ljust och modernt med en stor matplats i anslutning som rymmer ett stort bord för hela familjen och öppnar upp mot det ljusa vardagsrummet och skapar en härlig sällskapsyta. I direkt anslutning till matplatsen tar man sig ut till den trevliga altanen med sydläge där det finns en öppen spis att elda i under kallare vinterdagar. 

Huset har två rymliga och topprenoverade badrum samt två separata toaletter. En gäst-WC i anslutning till entrén och en i anslutning till verkstaden på nedre plan. Badrummet på entréplan går i grå och vitt kakel, är utrustat med ett dubbelhandfat i mineralmarmor, spottar i tak, golvvärme, badrumsskåp, stor duschhörna med sittbänk, samt inbyggda högtalare i taket. Det rymliga badrummet på nedreplan går även det i ljusa färger, har golvvärme och ett stort hörnbadkar.

Trädgården utgörs av en stor och insynsskyddad naturtom med gott om ytor för lek såväl som platser för avkoppling. Till huset hör även ett dubbelgarage med plats för två stora bilar. Fiber är indraget och naturligtvis är tomten friköpt. De väl tilltagna ytorna samt de toppfräscha ytskikten gör att det här är drömvillan som ni kan flytta direkt in i!