BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Brännkyrkagatan 92A

  • 1 rum och kök
  • 22 kvm
  • Såld
  • 7256
  • 1155
  • 3865
Värdera din bostad

Beskrivning

På en lugn återvändsgata finner ni denna ljusa 30-tals lägenhet där varje kvm kommer till sin fulla rätt. Genomgående i fint skick med ett välplanerat och separat kök med fönster, ett bra planerat och luftigt rum med en naturlig plats för säng med tillhörande möblemang. Stort fönster ger gott om ljusinsläpp och vid fönstret finns en naturlig plats för matbord. Ett mycket rymligt badrum som är utrustat med dusch, WC och handfat. Till lägenheten hör även ett vindsförråd. Eftersom alla fönster vetter mot föreningens innergård är lägenheten väldigt tyst och fri från trafikstörningar. Genomgående ljus parkett och vitmålade väggar.

Föreningen är välskött, äger marken och har många renoveringar bakom sig. Föreningen har många dolda tillgångar i form av tre hyresrätter samt två lokaler. Två trevliga innergårdar får brukas av medlemmarna.

Här bor du på ett mycket lugnt men ändå centralt läge med Zinkensdamms, Mariatorget och Hornstulls stora utbud av restauranger, barer och butiker alldeles runt knuten. Runt knuten ligger vackra Skinnarviksparken med svårslagen utsikt över Stockholm. Goda kommunikationer med Zinkensdamms tunnelbana ett stenkast från porten samt flertalet busslinjer väldigt nära. För dig som enkelt vill ta dig till Arlanda så ligger Södra Stations Pendeltåg i närheten. Runt knuten ligger bland annat populära populära kvarterskrogen Pane Vino, Mahalo och Häktet.

- Fina 30-tals detaljer bevarade
- Välplanerat kök och separat sovalkov
- Förening äger marken samt har många dolda tillgångar i form av fyra hyresrätter och två lokaler
- Lugnt och ostört läge på föreningens innergård
- Zinkensdamms T-bana precis runt knuten och Mariatorget några minuters promenad bort

Varmt välkomna på visning!