BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Bromma / Blackeberg

Ibsengatan 62A

  • 1 rum och kök
  • 27 kvm
  • 1.860.000 kr / Såld

Beskrivning

Vi har nu fått äran att sälja denna totalrenoverade drömlägenhet i absoluta toppskick - med naturen som granne i populära och natursköna Blackeberg! Välkommen till denna unika och påkostade samt otroligt välplanerade lägenhet med ljust gavelläge. Ett rum och kök med stor solig uteplats i insynsskyddat läge mot grönskande omgivning och lugnt skogsparti. Hela lägenheten har omsorgsfullt renoverats under 2019/2020 och andas modernitet och komfort med fokus på detaljer och exklusiva materialval.

En röd tråd går genom samtliga materialval såsom vacker bänkskiva i kalksten Jura Grey, Hexagon carraramarmor i badrum och ljusa ytskikt av högsta kvalitet där ingenting lämnats åt slumpen. Ett inflyttningsklart boende som passar dig med högt ställda krav. Läget är optimalt på lugn och enkelriktad gata med närhet både till t-bana och grönområden direkt utanför dörren.

Kliv in till ljusa ytskikt med genomgående bredspacklade väggar i ljusgrå kulör som harmoniserar fint med klinkergolv i hall samt ljust parkettgolv i övriga lägenheten. Tack vare de stora fönsterpartierna i gavelläge som ramar in grönskan utanför får ni ett helt fantastiskt ljusinsläpp. Avskild entré med gott om plats för avhängning och ett praktiskt klinkersgolv. En öppen och social planlösning där lägenhetens vardagsrum och kök blir den naturliga samlingsplatsen. Gott om plats för både matbord för 2-4 personer samt soffa. Praktiskt planerad sovalkov avskiljer sovrumsdelen från själva rummet, här finns plats för 120 cm säng.

Köket är verkligen hemmets hjärta. Här behöver ni inte kompromissa utan ni har samtliga vitvaror stilrent integrerade från Siemens såsom kyl/frys, diskmaskin, fläktkåpa, induktionshäll samt inbyggnadsugn. Badrummet är en fröjd för ögat med sin hotellkänsla och rymd. Klinkers i hexagonmönstrad carraramarmor och vitt kakel på vägg. Inrett med vikbara duschväggar i klarglas, takdusch, kommod, wc, spegel och skön golvvärme för komfort. Det är även förberett och finns utrymme för tvättmaskin. Förvaring finns i platsbyggd garderob / städskåp samt tillhörande källarförråd i samma fastighet och en gemensam tvättstuga i närliggande byggnad.

Kliv ut genom den rejäla ytterdörren ut på den härliga och insynsskyddade uteplatsen med sitt lugna läge mot skogsparti och grönskan utanför. Sol under eftermiddagen fram mot kvällen under sommarhalvåret! Här finner ni gott om plats för rofyllt umgänge med gott om plats för utemöbler och grill, avskild och skyddad mot allmänningen med träspont.

Här bor ni nära naturen men ändå centralt på en lugn enkelriktad gata. På bekvämt gångavstånd finns Blackebergs Centrum med ett flertal butiker, välsorterad mataffär, bank, café, frisör, bibliotek, apotek, videobutik och gym. Här har ni även direkt närhet till stora grönområden såsom Grimstaskogen och vackra promenader längs Mälarens vatten. Kanaanbadet och det populära Ängbybadet finns på gångavstånd från lägenheten. Vällingby city finns inom bekvämt avstånd med massor av affärer, shopping och biograf. Utmärkta kommunikationer med T-bana Blackeberg bara några minuters promenad bort.

Tillträde omgående möjligt - Välkommen på visningarna!

- Totalrenoverad drömlägenhet i absoluta toppskick nyproducerad under 2019/2020
- Stor uteplats mot grönskande omgivningar i insynsfritt läge och sol stora delar av eftermiddagen/kvällen
- Ljust läge med stora fönsterpartier i gavelläge med en öppen och social planlösning mellan vardagsrum och kök
- Påkostat kök med samtliga vitvaror i ett stilrent utförande och välplanerade ytor med praktisk sovalkov (120 cm säng)
- Lyxigt rymligt och välutrustat badrum med golvvärme, duschväggar och stilren kommod samt förberett för tvättmaskin
- Garderobslösning i både sovrum och hall samt ett rymligt källarförråd och tvättstuga i direkt anslutning till lägenheten
- Stabil förening med egna P-platser och ett fantastiskt läge nära både grönområden och T-bana vid Blackebergs centrum