BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kvarnholmen

Siloplatsen 2, 8 tr

  • 3 rum och kök
  • 81 kvm
  • 6.150.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Inga öppna visningar, Kontakta mäklaren för att boka visning!

Välkommen till denna magiska 3:a om 81 kvm med 11 kvm balkong på våning 8 med fantastisk utsikt. 

Här bor du med storslagen utsikt över Stockholms inlopp med närhet till både stadspuls och natur. Bra förening med flera faciliteter som övernattningslägenhet, loungedel och bastu med relax.

Du välkomnas in i en rymlig hall med klädkammare. Direkt till höger finns lägenhetens master bedroom med plats för dubbelsäng. Här finns bra förvaring i hel garderobsvägg. Vidare in i bostaden öppnar vardagsrummet upp sig med sin fantastiska utsikt över inloppet. Här ryms soffgrupp och matbord för 6-8 personer. I anslutning ligger det stilrena köket med grå luckor, bänkskiva i laminat, stänkskydd i marmor och vitvaror i rostfritt så hel kyl, hel frys, varmluftsugn, mikro, induktionshäll och integrerad diskmaskin. Intill finns ytterligare ett rymligt sovrum med plats för stor säng, även härifrån njuter du av den slående utsikten. Den stora balkongen som löper längs hela lägenheten har snyggt balkongräcke i glas som tar utsikten hela vägen in i lägenheten. Den rymmer både loungemöbler och matgrupp. Badrummet är helkaklat i färgen mullvad med golvvärme. Här finns dusch med takdusch samt handdukstork. Tvättmaskin och torktumlare med praktisk arbetsbänk i vitt samt överskåp och spotlights med dimmer. Stor infälld spegel med vacker hylla i natursten och handdukstork. Hela bostaden har genomgående ljust parkettgolv och vitmålade väggar. Alla fönster har även vackra fönsterbänkar i natursten.

Kvarnholmen trafikeras av både buss och båt vilket gör det smidigt att ta sig intill stan eller längre ut i Nacka. I området finns även en trevlig närbutik, sushi, bageri och restaurang. På kajen finns även en glassbar vid namn SNÖ för varma sommardagar. För den träningsbenägne finns ett gym (Puls & Träning) på behändigt avstånd.