BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Långsjön - Älvsjö

Svartlösavägen 245

  • 6 rum och kök
  • 125 kvm
  • Såld
  • 11771
  • 58
  • 57109
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkomna till ett stort och välplanerat hus i ett helt fantastiskt läge. Friköpt tomt. Underbar utsikt mot Långsjöns glittrande vatten. Längst ned på Svartlösavägen har man lugnet, vattnet och den direkta närhet till Älvsjöskogen.

Tomten är välplanerad med en uteplats i högt och fritt läge samt en del med plan och fin gräsmatta, perfekt för lek och avkoppling! Huset inrymmer många personer och planlösningen kan anpassas efter behoven.

Gångavstånd till förskolor, skola och bra kommunikation, buss till Fruängen, Telfonplan (T-bana) och Älvsjö (Pendeltåg), endast några minuter bort.

Helt underbart läge som verkligen erbjuder livskvalitet.

Välkommen på visning!

Beskrivning

Entréplan
Stort och härligt våningsplan som erbjuder härliga ytor. Mycket och stora sociala utrymmen med matsplatsdel, balkong, vardagsrum med stora fönsterpartier och öppen spis (insatskamin), matsal och inglasat uterum, allt med en underbar utsikt och kontakt med vackra Långsjön. Renoverat kök med bra arbetsytor, gott om skåpsförvaring och plats för liten matgrupp, trevligt också med utgång mot baksidan och det andra inglasade uterummet. 2 mycket stora sovrum i lugna och fina lägen. Planlösningen på detta våningsplan kan även göras om på flera olika sätt för att få in fler sovrum om det behovet finns. Mellan sovrummen har man även fräscht duschrum samt separat WC, på vardera sida av hallgången. Entrén utifrån ligger en halvtrappa ned och där har man bra plats för förvaring av skor och ytterkläder, här finns även trappan ned till nedre planet.

Nedre plan
Stort och rymligt våningsplan som erbjuder stora möjligheter att ordna efter önskemål och behov. Idag har man mycket förvarings/förrådsutrymmen, stort sovrum/gillestuga (egen utgång) med klinkergolv och golvvärme (el), tvättstuga, badrum med bastu, garage och intilliggande förråd med egen utgång. Våningsplanet kan göras om med lyxigt hemma-spa, uthyrningsdel och flera sovrum. Behov och önskemål får bestämma!