BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Bagarsjön - Lännersta - Saltsjö-Boo

Fjällbrudens väg 15B

  • 8 rum och kök
  • 175 kvm
  • Såld
  • 8944
  • 300
  • 10227
Värdera din bostad

Beskrivning

Bakom ett vitt staket välkomnar en modern villa i skandinavisk nyfunkisstil. Här bor man i villaidyllen i bästa läge nära härliga Bagarsjön. Framför huset finns en stor plan gräsmatta. Altaner i flera nivåer gör att man alltid har en plats i solen. Till villan hör ett isolerat garage om 33 kvm med automatisk port samt ett externt förråd.

Villan från Fiskarhedenvillan är från 2010 är snygg, ljus och rymlig invändigt med ryggåstak på hela det övre planet. Villan är planerat i suterräng med möjlighet att gå rakt ut i trädgården och på de stora omslutande terrasserna från båda planen. En fördel är att den bakre väggen inte är motfylld utan att huset är helt fristående. Det är vattenburen golvvärme i båda planen och bergvärme medför låga driftskostnader. Fiber finns anslutet.

På entréplanet välkomnar ett mycket rymligt kök med matplats och loungedel. Elden i den svarta braskaminen kan njutas från alla delar av rummet. Köksinredningen kommer Ballingslöv, vitvaror från Siemens och bänkskivorna är av norsk granit.

Hemmet är perfekt planerat för en större familj då det har fem bra sovrum. Master bedroom på entréplanet är en dröm med en mycket rymlig walk-in-closet och ett badrum en-suite. En trappa upp nås vardagsrummet med altan med kvällssol utanför. Fönster betonar takhöjden. Runt en gång är fyra sovrum belägen och från ett av dessa leder en altandörr ut till en längsgående balkong. Önskar man ytterligare plats så är det möjligt att disponera en del av vardagsrummet som ett sjätte sovrum. Detta är hur villan ursprungligen var disponerad. Även ovanför garaget finns ett stort rum som går att inreda till gästrum eller tonårsbostad.