BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Ploggatan 2, 4 tr

  • 2 rum och kök
  • 40 kvm
  • Såld
  • 6152
  • 501
  • 3513
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till en av Södermalms mysigaste tvåor, belägen högt upp i fastigheten med utsikt mot takåsar och himlen. Tack vare det höga läget får ni in ett fint ljus. Här finner du flertalet välbevarade 30-talsdetaljer såsom vackra fönster, vackra dörrar, generös takhöjd och plankgolv som samsas med en smakfull och varsam renovering.

Lägenheten disponeras med ett rymligt vardagsrum med plats för större matbord, soffa samt övrigt möblemang. Köket är perfekt för dig som gillar matlagning med goda arbetsytor och mycket förvaring. Här finns all maskinell utrustning så som kyl/frys, ugn, diskmaskin, induktionshäll, fläkt, mikro och diskho. Stort och öppet sovrum med fönster som släpper in ett härligt ljus. Här finns plats för säng samt övrigt möblemang. Rymligt och helkaklat badrum med golvvärme. Gott om förvaringsmöjligheter tack vare garderob och klädkammare i hallen. Här finns även plats för skrivbord/arbetshörna. Till lägenheten hör nyttjanderätt till ett vindsförråd. 

Lägenheten är belägen ett stenkast från SoFo där Söders rika utbud av restauranger, butiker, caféer och fina promenadstråk finns utanför porten. Ca 200 meter från lägenheten ligger Coop på Bondegatan och både buss 2 och 66 stannar i direkt närhet till fastigheten även buss 71 och 53 går precis i närheten. Det är nu också bestämt att den nya tunnelbanestationen Sofia kommer byggas i närheten.

Varmt välkomna på visning!

- Högt upp i huset
- Fint plankgolv och vackra fönster.
- Bra planerad
- Solid och väl omhändertagen förening