BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen

Fridhemsgatan 13, 5tr

  • 2 rum och kök
  • 33 kvm
  • Såld
  • 14106
  • 6799
  • 6799
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna ljusa och välplanerade 2a, högt upp på våning 5 med stor balkong och en magisk utsikt över takåsarna, grönskan samt ned mot Norr Mälarstrands vatten. Här bor ni med ett av Kungsholmens bästa lägen. Detta stilsäkra hem är renoverat sedan tidigare och har genomgående fina materialval. Välskött förening med god ekonomi och låg avgift där allt ingår. Ett inflyttningsklart boende som passar både singeln och paret!

Bostaden har stora fönsterpartier vilket ger ett fantastiskt ljusinsläpp i hela lägenheten. Målade väggar i grå kulör och ljuslaserad fiskbensparkett skapar ett stilrent hem som ni kan flytta in direkt i. Luftigt vardagsrum med utgång till balkong i sydostläge vilket innebär sol från tidig morgon fram till sen lunch. Det välutrustade köket med gott om arbetsytor och skåp i fullhöjd har vita luckor och samtliga maskinpark. Trevligt fönsterparti avskiljer sovrum från kök och ger ljusinsläpp till köket.

I det väl tilltagna sovrummet ryms upp till 160 cm bred dubbelsäng. Fint hörnfönster som släpper in gott om ljus där man vaknar med solen och den insynsfria utsikten över takåsar och grönska. Badrummet är stambytt sedan tidigare och helkaklat i ljusa färger. Här har ni både wc, kommod, handfat med spegelskåp, takdusch samt vikbar duschvägg i klarglas. I hallen finns gott om förvaring i två djupa inbyggda garderober med överskåp. Säkerhetsdörr finns installerad och till lägenheten hör även ett förråd.

Här finns all bekvämlighet i en väl underhållen fastighet med god ekonomi och låga avgifter. Här bor ni på en attraktiv adress mellan Fridhemsplan med sina utmärkta kommunikationer och Norr Mälarstrands vatten och strandpromenad. En oas mitt i storstadsmyllret. Här bor man med närhet till både Norr Mälarstrand, goda kommunikationer med t-bana i direkt närhet (Fridhemsplan grön samt blå linje), mysiga promenadstråk längs vattnet och city på promenadavstånd.

Kliv in och låt er hänföras av ett inflyttningsklart boende!

- Välplanerad och ljus drömlägenhet på 5e våningen med magnifik utsikt!
- Inflyttningsklart boende som passar både paret och singeln
- Högt och insynsfritt läge med stor balkong i sydöstläge (sol från tidig morgon till sen lunch)
- Renoverat kök med samtlig maskinpark och stilrena material
- Fina ytskikt med ljuslaserad fiskbensparkett och målade gråa väggar
- Fräscht helkaklat badrum med takdusch och vikbar duschvägg
- Stabil förening med låga avgifter och välunderhållen fastighet
- Utmärkta kommunikationsmöjligheter i form av Fridhemsplans knytpunkt i direkt närhet