BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Segeltorp

Slåttervägen 2R

  • 4 rum och kök
  • 86 kvm
  • Såld
  • 14196
  • 520
  • 4878
Värdera din bostad

Beskrivning

Allmänt om bostaden och området
Underbart BR-radhus med gräsmatta, stor härlig trädäckad uteplats med bland annat spabad samt en altan under tak på husets baksida. Välplanerat hus med tre sovrum, badrum och altan på det övre planet. På entréplanet finns sällskapsytorna i form av kök och vardagsrum samt en gästtoalett. Från vardagsrummet nås den trädäckade uteplatsen som förutom ett spabad har plats för flera olika sittgrupper och grill. Här finns också en gräsmatta med plats för odling, blommor eller en studsmatta. På husets framsida finns ett isolerat rymligt förråd och en carport. Utöver carporten så får det plats med ytterligare en bil på uppfarten.

När solen lämnar framsidan kan du njuta av kvällssolen på altanen på husets baksida. 

Som boende på Slåttervägen har du nära till natur, förskolor- och skolor samt serviceutbud. Det är nära till allmänna kommunikationer, busshållplats finns i anslutning till området. Du kan också promenera/cykla till Fruängen centrum som har flertalet butiker, restauranger samt T-bana.
Vidare shoppingutbud finns i närliggande Kungens Kurva, ett av norra Europas största handelsområden. 

Trädgård, carport och förråd
På bostadens framsida finns en alldeles lagom stor tomt som bostadsrättsinnehavaren får nyttja. Första delen består av en gräsmatta som sedan övergår till en stor trädäckad altan med spabad och gott om utrymme för utemöbler. Spabadet nyttjas året runt men uppskattas kanske extra mycket under årets kyligare dagar.

Två andra stora plus är carporten och uppfarten där 1-2 bilar får plats. I anslutning till carporten finns ett rymligt förråd. 


ENTREPLAN
Hall
 
Trevlig hall med gott om  plats för ytterkläder och skor. På hallgolvet ligger ett praktiskt klinker.

Kök 
Trevligt kök med burspråk och utsikt över den trädäckade altanen. Här finns plats för ett matbord för 4-6 personer. Att köket är i anslutning till vardagsrummet skapar trevliga umgängesytor. 

Vardagsrum 
Det härliga sällskapsrummet har fönster som vetter mot den trädäckade uteplatsen och trädgården. Plats finns för en soffa, soffbord, tv-möbel och förslagsvis en läsfåtölj. För den som önskar finns också plats för en matgrupp.

Gästtoalett
Rymlig gästtoalett med WC, handfat och badrumsskåp.


ÖVRE PLANET
Allrum

Trappan leder upp till allrummet som har plats för ett skrivbord. Härifrån nås den takade altanen som har plats för en större utemöbel. 

Sovrum 1 
Rofyllt och stort sovrum med utsikt över den trevliga gatan som sommartid bjuder på mycket grönska. Här finns plats för en dubbelsäng, nattduksbord och en byrå. Här finns också en klädkammare. 

Sovrum 2
Litet men funktionellt och ljust sovrum utan någon insyn. Här finns plats för en mindre säng, nattduksbord och hyllplan.

Sovrum 3
Det här sovrummet är i bra storlek med plats för säng, nattduksbord och skrivbord. Det här sovrummet har samma trevliga läge med utsikt över uteplatsen och gatan.

Badrum 
Rymligt badrum med badkar. Längs ena väggen finns en tvättmaskin och en praktisk arbetsbänk. Badrummet är vidare utrustat med ett handfat, badrumsskåp samt en WC.