BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Sundbyberg

Hamngatan 31A

  • 2 rum och kök
  • 64 kvm
  • Såld
  • 11863
  • 6414
  • 4375
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till ett toppfint och modernt boende på bästa adress intill Bällstaåns fina strandpromenad och med Sundbybergs Centrum runt hörnet. Här bor du i en ljus hörnlägenhet högt upp i huset med stora fönsterpartier, stor inglasad balkong i soligt söderläge och sjöutsikt.

Väl inne i lägenheten möts du av en underbart luftigt och inbjudande känsla tack vare den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum som tillsamman med stilrena materialval och generösa ljusinsläpp skapar ett boende utöver det vanliga. Toppfräscht och fullt utrustat kök med mycket arbetsyta. Lugnt och rogivande sovrum med smart förvaringslösning. Helkaklat badrum utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Välkomnande och praktisk hall med bra avhängningsmöjligheter. Genomgående ekparkett samt klinkers i våtutrymmen och hall.

Solid förening med mycket god ekonomi. Här bor du i lugnt och trevligt kvarter nära kommunikationer och all annan tänkbar service.

Det underbara läget med vackra Bällstaån utanför porten i ett lugnt och trevligt kvarter skapar en fantastisk atmosfär och livskvalitet. Här finns även utmärkta kommunikationer och all annan tänkbar service inom kort promenadavstånd.

Välkommen på visning!

- Luftg och välplanerad
- Stora fönsterpartier med härligt ljusinsläpp
- Modern fastighet
- Mysig inglasad balkong
- Helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare
- Stabil förening med god ekonomi
- Underbart läge intill vackra Bällstaån
- Utmärkta kommunikationer i området
- Sundbybergs centrum runt hörnet
- Utmärkta kommunikationer i området, tunnelbana, pendeltåg, tvärbana, bussar
- Matbutiker, gym, restauranger och butiker i närområdet