BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby Sjöstad

Hammarby allé 9

  • 1.5 rum och kök
  • 56 kvm
  • Såld
  • 8682
  • 1124
  • 1739
Värdera din bostad

Beskrivning

Lägenheten är otroligt ljus och välplanerad med en imponerande takhöjd om 3,15m i större delen av lägenheten och som lägst 2,6m. Vilket gör att det känns otroligt luftigt och rymligt. Olik många andra har denna lägenhet ett riktigt sovrum med pardörrar i glas som släpper in ljuset. Här får man lätt plats med dubbelsäng och sängbord.

Köket är stilrent med klassisk vita skåpsluckor från Marbodal och maskinpark från Siemens. Fullutrustat med induktionshäll, varmluftsugn, mikrovågsugn, diskmaskin och kombinerad kyl och frys. Naturlig matplats för stort sällskap invid vägg som också blir en perfekt TV-vägg i vardagsrum. Vardagsrummet blir en naturlig förlängning av köket med väl tilltagna sociala ytor. Här flödar ljuset in från de stora fönsterpartierna och skapar en luftig atmosfär. Gott om plats för både soffmöblemang och TV. Härifrån nås även den fantastiska balkongen om ca 13kvm i nordost, vilket blir perfekt att avnjuta frukost på eller tidig lunch under sommarsäsongen. Här finner ni plats för både grill och matplats samt odlingar för den trädgårdsintresserade.

Badrummet är även detta välutrustat och har allt du kan tänka er som kombinerad tvättmaskin och torktumlare (Siemens) med en arbetsbänk ovan som underlättar vid vikandet av tvätt. Över arbetsbänken finns smart förvaring via de vägghängda förvaringsskåpen, praktisk kommod med förvaring både via två lådor undertill samt via spegelskåp som går att öppna, handdukstork samt infällbar duschvägg med glasväggar.

Förvaringsmöjligheter finns det gott med både skjutdörrsgarderob samt stor inredd Walk-In-Closet med möjlighet till ännu fler hyllplan om man önskar. Kan även användas som ett arbetsrum vid behov.

Bostadsprojektet är Svanenmärkt och präglas av ett starkt miljötänk med omsorgsfulla materialval. Perfekt läge med Södermalms puls runt hörnet och samtidigt ett lugnt tilltalande läge vid Hammarby Kaj.

Välkommen på visning.