BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen

Kungsholms Strand 183, 1tr

  • 2 rum och kök
  • 42 kvm
  • Såld
  • 8951
  • 9395
  • 5126
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till en toppfin, ljus och välplanerad 2a på trevliga Kungsholms Strand! Här kan ni följa alla årets årstider från fönstren som har fri utsikt över Karlbergskanalen. Ultimat läge i välhållen fastighet, på lugn adress och med puls och nöjen runt hörnet. Ett inflyttningsklart boende som passar utmärkt för både singeln och paret  - tillträde omgående möjligt! 

Väl inne i lägenheten finner man en mycket väldisponerad planlösning med genomgående nyligen slipad och behandlad fiskbensparkett i original. Här har ni ljusa ytskikt med nymålade vita väggar och charmiga ursprungsdetaljer med spröjsade fönster, högt i tak och generösa ljusinsläpp. Kliv in i en generös inre hall som inrymmer gott om plats för arbetsplats eller garderobslösning. Säkerhetsdörr finns installerad. Gott om förvaringsmöjligheter i två djupa inbyggda klädkammare. Till lägenheten hör även ett vindsförråd. Badrummet är stambytt sedan tidigare och helkaklat i ljusa färger. Utrustat med badkar, handfat, wc, handduksvärmare och spegelskåp.

Vidare har ni ett fint kök med vita skåpsluckor, gott om arbetsytor och förvaring i välbevarat serveringsskåp i original med fin bänkskiva i marmor. Den maskinella utrustningen består av fläktkåpa, kyl/frys och gasspis med elugn. Ljusa väggar och trägolv. Ni når sovrummet via dörrparti från köket som släpper in gott om ljus. Rofyllt sovrum där ni plats med dubbelsäng (140 cm) och förvaringslösning. Stort fönsterparti med insynsfri utsikt över Karlbergskanalens vatten. Vardagsrummet är i generöst utförande och inrymmer gott om plats för matbord för 4-6 personer och soffgrupp. 

Bo i stabil förening som utfört alla stora renoveringar och har en låg belåningsgrad om endast 4 400 kr / kvm. I föreningen finns även en gemensam takterrass med utemöbler, kök och grill som kan bokas av föreningens medlemmar. På våning 7 hittar ni en fräsch och lättillgänglig tvättstuga och innergården är gemensam och här finns även utemöbler och belysning.

Välkommen till Kungsholmen och lugna Kungsholms Strand med utsikt över Karlbergskanalen. Utanför porten har ni fina promenad- och joggingstråk längs med vattnet som leder er Kungsholmen runt. En stor badbrygga finns precis nedanför porten som möjliggör sol och bad i Klara sjö. Båtklubbarna Västermalms båtklubb och Motorklubben Tre Kronor har båtplatser utmed Kungsholms Strands promenadstråk.

Välkommen på visningarna av denna pärla!

- Välplanerad drömlägenhet med fri utsikt över Karlbergskanalen!
- Välbevarad charm och högt i tak vilket skapar rymd!
- Genomgående slipad fiskbensparkett och smakfulla ljusa ytskikt
- Fint serveringsskåp i original och bra kök med gott om arbetsytor och förvaring
- Helkaklat och fräscht badrum i ljusa färger med badkar 
- Ombonat sovrum med plats för dubbelsäng och insynsfri utsikt
- Gott om förvaringsmöjligheter i stora djupa klädkammare samt vindsförråd som hör till
- Stabil förening i välunderhållen fastighet med gemensam takterrass, innergård och tvättstuga
- Busshållsplats med flera innerstadsbussar som trafikerar direkt utanför porten och t-bana vid Fridhemsplan i närheten