BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hagsätra - Ormkärr

Olshammarsgatan 83

  • 2 rum och kök
  • 57 kvm
  • Såld
  • 8839
  • 640
  • 2687
Värdera din bostad

Beskrivning

Generellt om lägenheten
En våningen upp finner ni denna yteffektiva 2:a med balkong i sydväst-läge. 
Perfekt för den som vill bo i en av söderorts mest attraktiva områden. Här bor du granne med grönskan i ett väldigt familjevänligt område i direkt närhet till både service och kommunikationer. 
På bara några minuter når du både Hagsätra torg med T banans gröna linje eller Älvsjös pendeltågsstation med en kort promenad eller med hjälp av bussarna som trafikerar området.

Stort vardagsrum
Vardagsrummet har plats för en större soffgrupp, tv-möbel och bokhyllor. På golvet pryder en vacker ekparkett. Varma sommardagar kliver man gärna ut på den angränsande balkongen.

Härlig balkong
Balkongen med sitt härliga läge i sydväst når ni från vardagsrummet. Balkongen är stor nog för en liten utemöbelgrupp. Här kommer mycket tid att tillbringas soliga sommardagar. Balkongen är dessutom inglasad vilket förlänger sommar-säsongen på både våren och hösten.

Ljust kök
I det ljusa rymliga köket finner ni separat kyl och frys samt spis med ugn. För den matlagningsintresserade kan nämnas att det är en gas-spis. Köket rymmer ett matbord för 4 - 5 personer.

Trivsamt sovrum
Trivsamt sovrum med gott om plats för både dubbelsäng och sängbord.

Rymligt badrum
I det rymliga kaklade badrummet med klinker på golvet finns badkar, handfat samt vägghängd wc med inbyggd cistern. Här finner ni också ett fönster för bra ljusinsläpp och vädringsmöjlighet samt en praktiskt toppmatad tvättmaskin.

Stor ljus hall
Hallen är ljus och rymlig. Här finns det gott om plats för ytterkläder och skor.

Klädkammare
Från hallen når ni den rymliga klädkammaren.