BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby Sjöstad

Lumaparksvägen 1, 3tr

  • 2 rum och kök
  • 49 kvm
  • Såld
  • 8548
  • 1005
  • 1531
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkomna till den perfekta tvåan - Här blir man bortskämd med en mycket trivsam och genomtänkt planlösning med alla kvadratmeter på rätt plats. Lägenheten har ett suveränt läge med närhet till kommunikation och service. Praktiskt och snyggt kök i öppen planlösning med allrummet som har en fransk balkong och badrummet är komplett med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Social lägenhet med ljusa ytskikt och öppna ytor, där det är lätt att umgås.

Lägenheten karaktäriseras av stora fönsterpartier som bidrar till ett rikligt ljusinsläpp, generösa sällskapsytor och smakfulla materialval.

Lägenheten disponeras enligt följande:

HALL
Den fina ekparketten samt de vitmålade ytskikten ger en modern känsla samt rymd invid hallen. Här finns det bra avhängningsytor med plats för både hatthylla och skohylla.

BADRUM
Badrummet som är mycket smakfullt och modernt inrett med vita helkaklade väggar samt mörkare klinkergolv. Det erbjuds bra med förvaring i badrummet. De faciliteter som finns består av en dusch, handfat med kommod, ytsmart badrumsskåp, handdukstork, golvvärme samt kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

KÖK OCH MATPLATS
Några steg in i lägenheten ligger det ljusa öppna köket. Köket kommer från Vedum och har designats med såväl stängda hyllplan som varmgråa väggskåp som når ända upp till taket. Flera högskåp klär kökets långsida med bland annat integrerad kyl och frys från Siemens. Även diskmaskin och micro från Siemens är integrerad. Eleganta handtag i mässing på lådor och skåp. Köket öppnar upp mot den trevliga matplatsen och ett luftigt vardagsrum som har gott om plats för familj och vänner. 

VARDAGSRUM
Lägenheten erbjuder ett ljust vardagsrum med generösa fönsterpartier samt fransk balkong som släpper in ljus. Väl inne i lägenheten finner ni en öppen planlösningen mellan kök och vardagsrum som gör att ytorna passar utmärkt för sociala sammanhang och bjudningar. I vardagsrummet finns gott om plats för soffgrupp, TV-möbel, bokhyllor samt stort matbord för stort sällskap för minst 8 personer.

SOVRUM
Rofyllt och fint sovrum med plats för dubbelsäng, nattduksbord och annan möblemang om så önskas. Stor garderobsvägg med plats för det mesta.

FÖRRÅD
Till lägenheten hör ett bra förråd.

MARKEN
Föreningen äger även marken.

OMRÅDE
Lumaparken, utanför porten, är en grönskande oas med ett femtiotal körsbärsträd som blommar under tidig vår. Vintertid är parkens kullar uppskattade av pulka-åkare. Exklusivt boende i marin miljö, ett stenkast från hjärtat av Södermalm. Hammarby Sjöstad har innerstadens alla fördelar med bra kommunikationer, all tänkbar service och nöjen. Här finns ett fyrtiotal restauranger, vinotek, Systembolag, konditorier, välsorterade mataffärer, ett flertal butiker, skönhetssalonger och frisörer. Därtill finns fina parker, ett stort antal träningsanläggningar, Actic, Puls & Träning och SATS. Promenadbryggor längs vattnet, vassområde med rikt fågelliv utanför huset. Sjöstaden Kajak driver verksamhet med uthyrning och kurser i Sjöstaden.

I området finns kommunala och privata förskolor och skolor, lekplatser, bibliotek, kapell samt badplats inom promenadavstånd vid Sickla Sjö. För den shoppingsugne finns Sickla köpkvarter (www.sickla.se) med ett stort utbud av affärer, restauranger och Dieselverkstaden (www.dieselverkstaden.se). Dessutom kan man med färjan M/S Emelie enkelt ta sig in till centrala Stockholm (Nybrokajen) eller Djurgården (Gröna Lund). Med den avgiftsfria färjan Lotten och Lisen når du enkelt Södermalm med dess nöjesutbud och puls. 
Tunnelbanan planeras vara klar år 2026. Med uppgång Luma samt Barnängen vid Södermalm. Hammarby Kanal kommer att utgöra en del av den blåa linjen med endast tre stopp (ca 5 min) till T-centralen.