BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Högalid

Bergsundsgatan 13

  • 2 rum och kök
  • 43.2 kvm
  • Såld
  • 11442
  • 166
  • 7316
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna exceptionellt välplanerade lägenhet belägen i vackert 30-talshus. Läget är ypperligt på Södermalm, nära både stad, sjö och natur. Bostaden har flertalet bevarade attribut från byggåret som spröjsade fönster med klassiska spanjoletter, fiskbensmönstrat parkettgolv i ek och vackra spegelpardörrar. Tidstypisk charm samspelar med moderna materialval i harmonisk balans. Lägenhetens generösa fönsterytor i kombination med högt till tak skapar en ljus och luftig atmosfär. Hemmet har genomgående behagliga färg- och materialval och är snyggt rustad där man bevarat dess ursprungliga karaktär. Ett boende att trivas i året runt!

Generellt om lägenheten

HALL
Välkomnande hall med gott om utrymme för klädhängare och skoförvaring. I avgränsning till hallen ligger badrummet samt en klädkammare.

KÖK
Vidare kommer man in i det välplanerade och fullutrustade köket, vilket totalrenoverades 2019. Bra förvaring i köksskåp med ljusgrå köksluckor. Vitkaklat stänkskydd, integrerad kyl/frys, integrerad diskmaskin, kolfilterfläkt, spishäll samt ugn. Mysig matplats för ca 4 personer. 

VARDAGSRUM
Då man blickar in mot vardagsrummet upptäcker man de vackra pardörrarna. Vidare finns ett underbart parti med spröjsade fönster, genom vilka ljuset sprider sig över de gråmålade väggarna och fiskbensparketten. Rummet är möbleringsvänligt och karaktäriseras av en härlig rymd.

SOVRUM
Det rofyllda sovrummet vetter mot föreningens lugna innergård. Här ryms en 180 säng samt förvaringsmöbler efter behov. Det väggfasta Ikeasystemet för förvaring ingår. Omgivande väggar är målade i en ljus nyans och på golvet ligger orginalträgolvet av furu.

BADRUM
Fräscht badrum med vitkaklade väggar, en fondväg av blå mosaik samt matchande klinkergolv. Badrumsutrustningen består av toalett, handfat med tillhörande förvaringsskåp, badkar, handdukstork och två rymliga badrumsskåp. 

ÖVRIGT
Enligt lägenhetsregistret är lägenheten registrerad som 1 rum och kök.
Till lägenheten hör nyttjanderätten till ett källarförråd.