BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby Sjöstad

Korphoppsgatan 33, 4tr

  • 2 rum och kök
  • 68.5 kvm
  • Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Terrassliknande balkong med sjöutsikt och kvällssol, här finns gott om plats för soffgrupper, grill, matbord och stolar. Perfekt sällskapsyta för vimmel och middagsbjudning. Här avnjuts härliga dagar och kvällar i goda vänners lag. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som ger generösa sällskapsytor med gott om utrymme för stora sällskap.

Utgång till balkongen från vardagsrum och sovrum. Stort och praktiskt kök med gott om arbetsyta och förvaring. Inredningen i köket består av kyl/frys, diskmaskin, gasspis, ugn och fläkt. Fransk balkong intill vardagsrummet.

Komplett och fint badrum med fönster. Inredningen består av tvättsmaskin, torktumlare, dusch, förvaring, kommod samt spegel. Mycket bra garderobslösningar via separat tvättdel.

Mysigt sovrum med plats för dubbelsäng, arbetshörna samt bra med förvaring genom garderober.

Bostaden går att göras om till en trea, se alternativa planritningen eller kontakta mäklaren.

Perfekt förvaring via externt förråd i fastigheten.

Föreningen är omtyckt med Hammarby Sjöstads gracila och mest påkostade trapphus i marmor. Föreningen ingår bland de kvarter som 2005 tilldelades Sveriges mest prestigefyllda arkitekturbemärkelse - Kasper Salin priset.

Förvärvet av Korphoppsgatan 33 bjuder på så mycket mer än själva lägenheten. Här inkluderas en hel livsstil och upplevelse! På balkongen börjar du lördagsmorgonen med en kopp kaffe. Du har skärgården och stadslivet runt hörnet. Området erbjuder härliga långpromenader runt Hammarby Sjö eller vidare längs Årsta sluss till Södermalm och Hornstulls nya spännande kvarter. Massor av trevliga restauranger och vattenhål både nära och på promenadavstånd via den mysiga lokalfärjan som är gratis. För den matglada finns charkuteri, lokala bagare och naturligtvis ett supertrevligt systembolag. Inköp picknicken så är du klar att ta dig per fot till Hammarbybacken för skidåkning i solen.

Föreningen har en trevlig innergård som vetter mot Sjöstadsparterren och Sickla kanal. Vidare har föreningen två gästlägenheter som idag hyrs ut till kontorsverksamhet, tvättstuga samt två cykelrum. Föreningen äger marken, dvs friköpt tomt.

Regelbunden färjetrafik mellan Sjöstaden, Söder, Djurgården och Nybrokajen. Mycket bra kommunikationer med Tvärbanan samt bussar med hållplats Luma nära fastigheten. Stockholms alpina centrum finns i Hammarbybacken med fem nedfarter, en barnbacke, två liftar, skiduthyrning och cafè.

Ett exklusivt boende för den kräsne!

- Fint och komplett badrum med separat tvättdel
- Två väderstreck
- Golvvärme i hela bostaden
- Terrass perfekt för grillkvällar
- Bra förvaring genom garderober & förråd
- Friköpt tomt dvs brf äger marken
- Bra med service, skolor och kommunikation
- Garage i området
- Cykelrum