BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Örby Slott / Älvsjö

Vibyholmsvägen 16

  • 3 rum och kök
  • 68 kvm
  • Såld
  • 8773
  • 451
  • 5442
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till en ytterst välplanerad och härlig 3:a om 68 kvm. Underbara sociala ytor med öppet mellan kök och vardagsrum samt utgång till fin balkong i sydvästläge, sol under eftermiddag och kväll. Perfekt lägenhet för familjen eller för de som gillar att ha gäster över.

Lugnt och fint område med mycket grönska. Vackra Örby Slottspark ligger endast ett stenkast bort. Mycket bra kommunikationer med bussar till flera knutpunkter sam promenad och cykelavstånd till Älvsjö station med pendeltåg. Belägen i stor gammal HSB-förening. Mycket välskött med låg belåning och där man äger marken.

Rumsbeskrivning

Hall
Välkomnande hall med bra plats för avhängig av ytterkläder samt förvaring i 2 inbyggda garderober. Snyggt mönstrat golv, handgjort marockanskt kakel, och delvis målade, delvis tapetserade väggar. 

Vardagsrum + Kök
Stort och luftigt vardagsrum som ligger mot köket med en öppen planlösning. Fint ljusinsläpp genom stora fönsterpartier och glasad balkongdörr. Underbart med den öppna planlösningen som inbjuder till socialt umgänge. Vitmålade väggar och vackert ekparkettgolv med fiskbensmönster. Vardagsrumsdelen inrymmer rejäl soffgrupp och stor matplatsdel får man plats med mellan kök och vardagsrummet. Här får riktigt stora sällskap plats. Trevlig detalj i vardagsrummet är den fina och platsbyggda bokhylla, ger rummet extra känsla. Balkongen ligger i sydvästläge, sol under eftermiddag och kväll.

Det fina köket är hjärtat i lägenheten och detta är något speciellt. Mycket snyggt med stora marmorplattor på vägg och underskåp i rostfritt utförande. Originellt och smakfullt. Mycket bra arbetsytor har man också! Maskinell utrustning i form av inbyggnadsugn, induktionshäll, diskmaskin samt kyl & frys i fullhöjd, integrerade.

Sovrum 1
Mysigt och rogivande sovrum i avskilt läge. Fönster ut mot lugn gata. Master bedroom där dubbelsäng, sängbord och skrivbord inryms. Plats för massor av förvaring i intilligande klädkammare.

Sovrum 2
Ingång från hall till sovrum som är väl anpassat som barnrum eller arbetsrum. Säng, skrivbord och extra garderob får man plats med här. Sovrummen ligger på vardera sida om badrummet.

Badrum
Välplanerat och badrum med helkaklade väggar och klinkergolv i ljusa färgtoner. Här har man badkar, WC, handfat med spegelskåp ovan samt handdukstork på väggen. För den som hellre önskar dusch så får man också plats med tvättmaskin.