BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Reimersholme

Vindragarvägen 13, vån 2

  • 2 rum och kök
  • 54.4 kvm
  • 4.850.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till denna underbara lägenhet med balkong i soligt sydvästläge och vacker utsikt mot vatten och grönska. Lägenheten har ett fantastiskt ljusinsläpp från stora fönsterpartier i två väderstreck med begränsad insyn och fin utsikt från alla fönster. Stilrent kök som renoverades 2018 i fin originalstil kombinerat med modern design. Lägenheten är mycket väldisponerad med stora ytor och går med enkla medel att bygga om till en 3:a. Fina originaldetaljer bevarade såsom parkettgolv i ek samt fönsterbrädor i marmor. Stort badrum med badkar och tvättmaskin.

Lägenheten har ett lugnt och barnvänligt läge i trevlig fastighet med mysig gård. Stor förening med många bekvämligheter såsom övernattningsrum, festlokal, styrketräningsrum samt odlingslådor och roddbåt. Föreningen är lågt belånad och äger marken.

Fantastiskt läge intill vattnet på idylliska Reimersholme med direkt närhet till vacker natur, badplatser, båtklubb, motionsspår, fina promenadstråk samt nära till mysiga Långholmen. Kort promenad till storstadspuls i trendiga Hornstull med trevliga restauranger, caféer och köpcentrum. Bra kommunikationer med bussar i området samt promenadavstånd till T-bana.

- Väldisponerad 2:a med sjöutsikt
- Mysig balkong i soligt sydvästläge
- Generöst ljusinsläpp från fönster i två väderstreck
- Möjlig att bygga om till en 3:a
- Vackert burspråk i kök samt bevarade originalgolv
- Stilrent kök som renoverades 2018
- Stor förening med bl. a övernattningsrum
- Föreningen har låg belåning och äger marken
- Mysigt belägen på lugn gata med sjönära läge
- Badmöjligheter och fina naturstråk runt knuten
- Nära till storstadspuls i trendiga Hornstull