BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Lännersta - Saltsjö-Boo

Lokevägen 18B

  • 8 rum och kök
  • 161 kvm
  • Såld
  • 2765
  • 6696
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till denna ljusa och rymliga villa i barnvänligt område. Här, i eftertraktade Lännersta, har du nära till havet, natur, förskolor, skolor samt bra kommunikationer. 

Husets placering på tomten gör att hela entréplanets sociala ytor och den stora altanen utanför vetter i soligt sydvästläge. Bostaden om 180 kvm har en rymd och en planlösning som skapar en fantastisk känsla tillsammans med ljusa, moderna färg och materialval. 

Innanför entrén möter hallen med praktiskt klinkergolv och rymlig förvaring. Till vänster finns ett snyggt renoverat duschrum och en praktisk tvättstuga varifrån man även har direkt access till garaget. Rakt fram från entrén finns det ljusa vardagsrummet med härliga fönsterpartier som släpper in fint ljus. I öppen planlösning från vardagsrummet är det generösa köket beläget med en stor matplats i anslutning. Inredningen är modern med vita släta luckor med integrerade handtag, granitbänkskivor och rostfria vitvaror från Siemens. 

Från både vardagsrum och kök leder altandörrar ut till altanen utanför. Del av altanen har tak och detta blir som ett extra rum om sommaren. Här finns även spabadet. Breda trappsteg leder ner till den plana gräsmattan med plats för studsmatta och gungor. Det fina växthuset och köksträdgården är uppskattade inslag och det finns även ett rejält jordgubbs- och potatisland.

På entréplanet finns ett sovrum eller tv-rum bakom glasade pardörrar. En trappa leder upp till ett rymligt och ljust allrum runt vilket fyra rejäla sovrum är belägna. Två av sovrummen uppe är stora nog att ledigt rymma dubbelsängar. Badrummet här uppe är väl tilltaget i storleken och stilrent inrett med både fristående badkar och dusch. 

Villan har ett isolerat garage och ett separat kontors-, gäst- eller musikrum som man når från altanen. Sammantaget är detta ett generöst och snyggt hem med plats för både den stora familjen och alla vänner som kommer på besök. Fiber finns anslutet och driftskostnaderna är låga. 

Välkomna till Lokevägen18B!