BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm- Mariaberget

Ekehjelmstorget 8, 2 tr

  • 2 rum och kök
  • 59 kvm
  • Såld
  • 15437
  • 190
  • 3978
Värdera din bostad

Beskrivning

Södermalms finaste 2:a (möjlig 3:a)!
Invid Mariatorget och kastanjträdbeprydda Swedenborgsgatan finns denna mycket trevliga och fina 2:a på lummiga Ekehjelmstorget. Detta varma och smakfullt renoverade hem med optimal planlösning och stor balkong i soligt söderläge, ligger ett stenkast från både Södra station med pendlingsmöjlighet samt tunnelbanan vid Mariatorget. Här får du möjlighet att bo lummigt och lugnt på innergård i en stabil förening med låg avgift och god ekonomi. Föreningen har både övernattningslägenhet och festlokal! 
Detta varsamt renoverade hem med smakfulla och påkostade materialval disponeras enligt följande:

Hall
Välkomnande hall med ljusa väggar och ett vackert vitbetsad ekparkett. I hallen finns en mycket rymlig walk-in-closet i anslutning till bostadens sovrum.

Vardagsrum
Stort och luftigt vardagsrum. Vardagsrummet har en härlig känsla av ljus och rymd med dess stora fönsterytor i soligt söderläge. I rummet finns det gott om plats för såväl matrumsmöbler samt vardagsrumsmöblemang. Ljusa väggar och vacker vitbetsat ekparkett på golv.

Kök
Mycket smakfullt renoverat kök från Epoc med klassiska vita luckor och vita kakelplattor ovanför de generösa svarta arbetsbänkarna. Utrustat med kyl/frys från Samsung, spis från Smeg, diskmaskin från Hotpiont samt köksfläkt. Samtliga vitvaror i rostfritt stål. Ljusa väggar samt vitbetsat ekparkettgolv. I köket finns en trevlig matplats med utrymme för ca 4-6 personer.

Sovrum med balkong
med fönster mot lugna trevliga Fatbursgatan. Rummet har ljusa väggar samt vitbetsat ekparkett på golv. Här gott om plats för dubbelsäng, förvaring och arbetsyta om så önskas. Härifrån nås bostadens underbara balkong med utsikt över Fatbursgatan. Solen finns på balkongen från tidig morgon till sen eftermiddag.

Badrum
Stort och fint helkaklat nyrenoverat badrum. Badrummet är utrustat med värmegolv, wc, dubbla spegelskåp, takdusch samt handdusch och duschvägg i klarglas, dimbara ledspotlights i taket samt tvättmaskin från Electrolux. Renoverades 2014 av certifierade hantverkare, våtrumsintyg finns och lämnas över till köparen vid tillträdet.

Till bostaden hör ett förråd på om ca 5-6 kvm