BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Älvsjö

Glasfibergatan 19, 1 tr

  • 2 rum och kök
  • 53 kvm
  • Såld
  • 10584
  • 932
  • 5737
Värdera din bostad

Beskrivning

ACCEPTERAT PRIS!!

Unik möjlighet att flytta in i Älvsjös finaste hörnlägenhet med alla rätt! 10 minuter från Södermalm i blomstrande grönområde i helt nybyggt kvarter i Älvsjö finns denna välplanerade 2:a med stor balkong och smakfulla materialval. Stora fönsterpartier i två väderstreck. Social och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Här bor du 5 minuter gångväg från pendeln och ett stenkast från busshållplatsen. Bo kvalitativt i ambitiösa Älvsjöstaden, där ett helt nytt urbant område tar form precis intill Solbergaskogen. När Älvsjöstaden står färdigt blir det en levande miljö med en blandning av hyresrätter, bostadsrätter, butiker, restauranger och uteserveringar. Mellan de nybyggda kvarteren anläggs grönskande innergårdar och inspirerande parkstråk som balanserar stadsmässiga kvaliteter med hemtrevliga. Här finns plats för både samvaro och avskildhet, vila och aktivitet. Välkommen till Entrékvarteret!

Kök & Vardagsrum
Härlig och social planlösning mellan kök och vardagsrum. Detta härliga hörnrum har inte bara fönster i två väderstreck vilket gör lägenheten ovanligt ljus, utan man når också den soliga balkongen härifrån som blir en förlängning av den sociala ytan. Stilrent kök med fina detaljer och rostfria vitvaror. Gott om plats för större matplats och större soffgrupp. Väggar i vit ton och snyggt parkettgolv. 

Sovrum
Stort och rofyllt sovrum med plats för större dubbelsäng samt hel garderobsvägg. Även här är väggarna målade i en vit ton och på golvet ligger ett snyggt parkettgolv. 

Badrum
Stort, smakfullt och helkaklat badrum med både tvättmaskin, torktumlare, överskåp samt dusch med glasvägg. 

Hall
Välkomnande hall med förvaring och plats för ytterkläder och skor.