BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Långbro Park

Bergtallsvägen 13

  • 4 rum och kök
  • 105 kvm
  • Såld
  • 16391
  • 2840
  • 19165
Värdera din bostad

Beskrivning

Allmänt om bostaden och området
Vi har nu nöjet att presentera ett hem med låg månadsavgift - som skiljer sig från mängden och som sällan är till salu. Det som väntar här är ett välplanerat och insynsskyddat hem om 105 kvm, med stora fönsterpartier i tre väderstreck samt en magisk terrass som ligger upphöjd ovan mark - utan någon insyn. Till höger om hallen nås sällskapsrummet som har plats för både en stor soffa och en läsfåtölj. En fin detalj är utsikten över trädtopparna. Det smakfulla köket i ek står i anslutning till vardagsrummet, vilket resulterar i trevliga sällskapsytor. Från vardagsrummet nås den underbara trädäckade uteplatsen, med sol från dag till kväll, som ger bostaden en påtaglig radhuskänsla. Här finns utrymme för flera olika sittgrupper och planteringar. Placeringen en trappa upp gör uteplatsen privat. Under sommarhalvåret blir det där man samlar familj och vänner när det är dags för middagar och kalas.
Hallen är rymlig och delvis möblerbar. I anslutning till hallen finns också en gästtoalett samt en klädkammare.

I den andra delen av bostaden ligger de tre sovrummen rofyllt placerade tillsammans med badrummet. Här finns ett stort sovrum samt två mindre. Badrummet är rymligt och utrustat med bl.a golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. Bostadsrättsinnehavaren förfogar över ett rymligt och uppvärmt förråd.

Populär bostadsrättsförening med låga månadsavgifter där både varm- och kallvatten, värme, internet och TV (basutbud) ingår. 

Utanför dörren finns allt man kan tänkas önska sig; en park som nyttjas frekvent under såväl soliga sommardagar som vinterdagar, mysiga trädgårdscaféet Bakfickan samt Långbro Värdshus där man gärna äter en middag eller en brunch.

Ytterligare guldkorn i närheten är restaurangen Aloë med en Michelinstjärna samt lunchrestaurangen Rinos Bodega som är belägna på Svartlösavägen.