BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Östermalm

Eriksbergsgatan 12, 2tr

  • 3 rum och kök
  • 104 kvm
  • Såld
  • 7012
Värdera din bostad

Beskrivning

Renoveringschans med stor potential i eftertraktade Eriksbergsområdet finns denna lägenhet om 104 kvm med balkong i nord-ost. Det osar underbar 1910-talskaraktär med gott om bevarade originaldetaljer så som taklister, bröstpanel, spegeldörrar och mycket mer!

I lägenheten finns ett spatiöst sällskapsrum med vackert burspråk mot Eriksbergsgatan som skapar ett unikt ljusinsläpp. Med högt i tak, fiskbensparkett som täcker golvet och en fungerande öppen spis är detta rummet där många kommande tillställningar kommer att avnjutas. I anknytning till sällskapsrummet så har vi det gamla ''herrummet'', detta kan användas som både sovrum eller matsal. Serveringsgången med bevarade skåp och garderober leder oss till det andra sovrummet med fönster mot en lugn innergården. Här har originalplanket tagits fram, slipats och oljats. Detta golv ligger även under plastmattan i köket och serveringsgången. Köket är i ett visst renoveringsbehov med matplats och fönster mot innergården, här finns även utgången till lägenhetens balkong. Ifall du öppnar upp köket ( se alternativ planlösning) så får du ett rymligt kök med gott om plats för både matlagning och sittplatser. Badrum och WC är i OK skick med stor potential att skapa pricken över i:et i detta drömboende! 

Här finns möjlighet att skapa ett synnerligen tilltalande boende beläget på eftersökta och lugna Eriksbergsgatan där City möter Lärkstaden med dagis, skolor, restauranger och livsmedelsbutiker tätt intill. Goda kommunikationer samt närhet till nöjeslivet kring Stureplan och de natursköna områdena i Lill-Jansskogen och Humlegården. Solid förening med god ekonomi och låg belåningsgrad.